Médianapló

Médianapló - Gyurcsány: "Fizessenek végre a milliárdosok!" (Lefülelt mondatok, 23.06.18.-25.)

2023. június 25. 11:14 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Orbán Viktor temetett, Tarlós István, Ujhelyi István és Szelényi Anna orbánozott, Juhász Ferenc putyinozott, Csák János gyümölcsözött, Márki-Zay Péter pedig nyugatozott.

 

Elérkezett az ideje Horthy Miklós tisztességes és tárgyilagos megítélésének. (Bánó Attila újságíró, Magyar Nemzet Online, június 18.)

Az a feladatom, hogy minél többen eljussanak a kultúra gyümölcseihez. (Csák János kulturális miniszter, InfoRádió, június 19.)

Egyre nagyobb része az országnak egy zsebben van. (Stumpf András újságíró, Válaszonline.hu, június 19.)

Ma a leginkább húzó ágazat a kormánypropaganda. (Tamás Ervin újságíró, Facebook.com, június 20.)

Abban hisznek, amit a fejükbe tömnek. (Nagy Bandó András humorista, Újnépszabadság.com, június 21.)

Egy dologban különbözött mindenki mástól: ő akarta a legjobban. (Szelényi Zsuzsa volt Fidesz-politikus Orbán Viktorról, Telex.hu, június 21.)

Már rég nem vagyok fideszes politikus. (L. Simon László, a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója, volt kulturális államtitkár, ATV, június 21.)

Kunhalmi Ágnes teátrálisan ájuldozik a kamerának. (Balavány György publicista, 24.hu, június 21.)

Nem indulok a júliusi fukuokai világbajnokságon. (Milák Kristóf olimpiai bajnok úszó, Musz.hu, június 21.)

Mégsem lehet egy ilyen fantasztikus sportolót nyerőautomatának tekinteni. (Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke, Musz.hu, július 22.)

Az az árulás, ha segítséget kérünk a Nyugattól? Vagy az, ha a Nyugat nem segít? (Márki-Zay Péter, az ellenzéki pártok volt miniszterelnök-jelöltje, Szegeder.hu, június 22.)

Rossz kommunikációs képessége ismeretében nem várható tőle a nyilvánosság érdemi tájékoztatása. (Béres Máté újságíró Böröndi Gábor újdonsült vezérkari főnökről, Magyar Narancs, június 22.)

Az állam alulteljesít, a magánra nem telik. (Danó Anna újságíró az egészségügyről, Népszava, június 22.)

Közpénzből működik a fideszes magángazdaság. (Reichert János publicista, Magyar Hang, június 23.)

Orbán rendszere formailag demokrácia, de tartalmilag diktatúra. (Ujhelyi István volt szocialista politikus, Index.hu, június 23.)

Orbán Viktort még senki nem kapta azon, hogy készpénzzel zsúfolt bőröndökkel igyekezett volna elslisszolni. (Tarlós István volt budapesti főpolgármester, Mandiner, június 23.)

Már a puszta létünk is politikai állásfoglalás. (Orbán Viktor miniszterelnök Tellér Gyula temetésén, Miniszterelnök.hu, június 24.)

A kormány nem deklarálta, hogy restaurálni akarja a Horthy-korszakot. (Grósz Andor katonaorvos, a Mazsihisz újdonsült elnöke, Népszava, június 24.)

Fizessenek végre a milliárdosok! (Gyurcsány Ferenc DK-politikus, volt miniszterelnök, Facebook.com, június 24.)

Viharvert nagyhatalom. (Kohán Mátyás újságíró Oroszországról, Mandiner.hu, június 24.)

Ennek a történetnek Putyin presztízse a legnagyobb vesztese. (Juhász Ferenc szocialista politikus, volt honvédelmi miniszter a Wagner-„puccsról”, ATV, június 25.)

komment
süti beállítások módosítása