Médianapló

Médianapló - Dobrev Klára szerint Orbán vereségre készül

2021. június 13. 12:59 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Orbán Viktor túlórázott, Vidnyánszky Attila sajnálkozott, Ruszin-Szendi Romulusz felhalmozott, Navracsics Tibor nem térdelgetett, Ungár Péter nem ígérgetett, Hadházy Ákos pedig nem alkudozott. Lefülelt mondatok.

  

A magyar hadsereg elrettentő lett a héten. (Rab László újságíró, VárosiKurír.hu, június 6.)

/”Mit tanultál Habony Árpádtól?”/ Azt, hogy hülye kérdésekre ne válaszoljak. (G. Fodor Gábor politológus, Partizán, június 7.)

Már nem sokáig leszek az egyetlen magyar politikus, akit a diktatúra kitiltott Kínából. (Cseh Katalin Momentum-politikus, Facebook.com, június 7.)

Katasztrófa lesz, ha nem szedjük össze magunkat. (Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester az ellenzéki pártokról, Népszava, június 7.)

Fontosabb, hogy be lehessen tartani, mint túl nagyot ígérni. (Ungár Péter LMP-politikus a választási ígéretekről, ATV, június 8.)

Egyre több magyar akar megszabadulni Orbántól. (Balogh S. Éva amerikai magyar történész, Újnépszabadság.com, június 8.)

Orbán egyedül a seregben használt stílusban képes kifejezni magát. (Föld S. Péter újságíró, Facebook.com, június 8.)

A választók helyett a pártvezetők már előre eldöntötték, hogy ki a legesélyesebb. (Herczeg Sándor politológus az előválasztást megelőző visszalépésekről, PoliPraktika.blog, június 9.)

A parlamenti pártok úgy alkudoznak, mint a kofák. (Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, Facebook.com, június 10.)

Én már a negyedik rezsimet emésztem. (Nádas Péter 79 éves író, Magyar Narancs, június 10.)

Szerintem vereségre készül. (Dobrev Klára DK-politikus Orbán Viktorról, ATV, június 10.) 

Minden tudást, minden értéket sajnálok, ami már nincs abban az intézményben, amelyben én is dolgozom. (Vidnyánszky Attila rendező a Színház- és Filmművészeti Egyetemről, Index.hu, június 10.)

A focikultúra inkább foci, mint kultúra. (Batka Zoltán újságíró, Népszava, június 10.)

Én is tizenhatóráztam. (Orbán Viktor miniszterelnök a járványos évről, Magyar Rádió, június 11.)

A miniszterelnök úr szimbolikusan lezárta a járványt. (Csuhaj Ildikó újságíró, ATV, 2021. június 11.)

A magyar szurkolók úgy voltak vele: az íreknek nincs jobb dolguk, mint hogy térdelgessenek. (Navracsics Tibor Fidesz-politikus a válogatott focimeccsről, 168.hu, június 11.)

A saját bajukon túl kevesen foglalkoznak a máséval is. (Grecsó Krisztián író magyar polgártudatról, Magyar Hang, június 11.)

Az MSZP mostanra már önmaga árnyékának árnyéka. (Rajcsányi Gellért újságíró. Mandiner.hu, június 11.)

Előre felhalmozzuk a megfelelő emberi, anyagi és technikai készleteket, hogy senki ne akarjon belénk kötni. (Ruszin-Szendi Romulusz, a Magyar Honvédség parancsnoka, Magyar Hírlap Online, június 12.)

Egyre több bizonyíték van arra, hogy a koronavírus szezonális. (Ferenci Tamás biostatisztikus, Porfolio.hui, június 12.)

Még nem tűnt el a vírus, bőven van „oltanivaló” polgár. (Szepesi András egészségügyi menedzser, Weborvos.hu, június 13.)

Ha valakit reklamálásért három mérkőzésre pihentetnek, az nem az időt kérdezte meg a játékvezetőktől. (Böcskei Balázs politológus, volt játékvezető, Azonnali.hu, június 13.)

 

 

komment
süti beállítások módosítása