Médianapló

Médianapló - Tölgyessy Péter: "Orbán nemzetközi jelentősége csak a Puskás Öcsiéhez fogható"

2020. december 13. 14:46 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Orbán és Demeter sorosozott, Kubatov, Lendvai és Bauer orbánozott, Kósa pedig cselezett. Lefülelt mondatok.

 

Vétóboy. (Rab László újságíró Orbán Viktorról, VárosiKurít.hu, december 6.)

Orbán Viktor hetente lép ki a jogállami keretek közül. (Puzsér Róbert publicista, HírKlikk.hu, december 7.)

Szájernek is elhittem elsőre, hogy a liberális lelke nem bírja már a NER szolgálatát. (Dévényi István publicista, Azonnali.hu, december 7.)

Az ereszcsatornáról nem szoktak beszélni a hírekben. (Kövesdi Péter újságíró a Szájer-botrány előtti nyilvánosságról, Népszava, december 8.)

Szájer politikai halálával Orbán leghatékonyabb emberét lőtték ki. (Buják Attila újságíró, 168 Óra, december 9.)

Az Európai Unió folyamatosan a diktatúrát tőkésíti fel. (Vásárhelyi Mária szociológus, Facebook.com, december 9.)

Egyes helyeken 70 százalék körüli a lélegeztetett betegek halálozási rátája. (Dr. Hegedűs Zsolt, a Magyar Orvosi Kamara etikai kollégiumának vezetője, Magyar Narancs, december 10.)

Magas rangú állami tisztségviselőként mondta, amit mindig is mondott. (Parászka Boróka publicista a gázkamrázó és sorosozó Demeter Szilárdról, Jelen.hu, december 10.)

Orbán Viktor világméretű politikussá nőtte ki magát, nemzetközi jelentősége csak a Puskás Öcsiéhez fogható. (Tölgyessy Péter alkotmányjogász, hvg.hu, december 10.)

Orbán Öcsi. (Föld S. Péter újságíró, HírKlikk.hu, december 10.)

Közutálatnak örvend. (Lendvai Ildikó szocialista politikus Orbán Viktorról, ATV, december 10.)

Azokkal értek egyet, akik szerint Orbán inkább győzött, mint vesztett. (Bauer Tamás DK-politikus, Facebook.com, december 10.)

Orbán megvédte Brüsszelben a magyaroknak járó bért. (Nyitrai Zsolt Fidesz-politikus Egerben, Heol.hu, december 11.)

Ha annak idején a trianoni békeszerződést Orbán Viktor tárgyalja, az antant országok felét Magyarországhoz csatoltatta volna. (Kubatov Gábor Fidesz-politikus, Facebook.com, december 11.)

Az Európai Unió beletörődik, hogy ő legyen a teljhatalmú mezőőr a magyar ugaron. (Kabai Domokos Lajos újságíró Orbán Viktorról, Bekiáltás.blog, december 11.)

A botrányba keveredett szereplők még mindig a Fidesz jobbik arcát képviselik. (Pápay György publicista, Magyar Hang, december 11.)

A magyar habitusba jobban belefér, hogy bátran megcsináljuk a cselt, kellően csibészek vagyunk, akarjuk a sikert, nem félünk. (Kósa Lajos Fidesz-politikus, Hajdú Online, december 11.)

Soros és csatlósai biztosan nem liberálisok, mert nem tűrik az ellenvéleményt, képtelenek a racionális vitára. Ebben tévedtem. (Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója, Kontra.hu, december 11.)

A hatalommániás vezetőket le lehet váltani, a mögöttük álló társadalmi rétegeket nem. (Berend T. Iván történész, Népszava, december 12.)

Magyarországon valószínűen kisebb a korrupció, mint tőlünk keletre, és valószínűen nagyobb, mint tőlünk nyugatra. (Ibolya Tibor fővárosi főügyész, Magyar Nemzet, december 12.)

A világ legkorruptabb embere. (Orbán Viktor miniszterelnök Soros Györgyről, Miniszterelnök.hu, december 13.)

komment
süti beállítások módosítása