Médianapló

Médianapló - Demszky: "Keleten ragadtunk" (Lefülelt mondatok, 24.08.04.-11.)

2024. augusztus 11. 14:29 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Gréczy Zsolt és Gyurcsány Ferenc magyarpéterezett, Pogátsa Zoltán gyurcsányozott, Hosszú Katinka és Schmidt Ádám milákozott, Bayer Zsolt pedig puzsérozott.

 

/”Ebben az ökölcsapásban sokunk arca benne volt.” Puzsér Róbert, Magyar Hang, augusztus 2./ A pofon csak akkor ciki és polgárháború, ha a te rohadt pofádra csattan? (Bayer Zsolt publicista, Magyar Nemzet Online, augusztus 4.)

A kérdésem második felét, remélem, nem felejtettem el. (Havas Henrik műsorvezető, Frisshirek.hu, augusztus 4.)

Mivel magyarázható, hogy hősünk hosszasan megölelte az egyik éremátadót, Schmidt Ádám sportért felelős államtitkárt? (Fodor Sándor újságíró Milák Kristófról, Nyugat.hu, augusztus 4.)

A Kristóffal való kapcsolatom 2017-re vezethető vissza, és túlmutat azon, hogy az egyikünk államtitkár, a másik olimpiai bajnok. (Schmidt Ádám államtitkár, Nemzeti Sportrádió, augusztus 5.)

A közösségi alapú nyilvánosság korában a magába forduló ember nem beszél, miközben akadnak, akik az ipari kamerának is nyilatkoznak. (Pető Péter újságíró Milák Kristófról, 24.hu, augusztus 5.)

Ha a világcsúcstartó olimpiai címvédővel ezt csinálják, mi a jussa a többi versenyzőnek? (Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszó a Magyar Úszószövetség vezetőiről, Facebook.com, 2024. augusztus 5.)

Nincs olyan mondata, amely három nap múlva érvényes lenne. (Gréczy Zsolt DK-politikus Magyar Péterről, Klubrádió, augusztus 5.)

Magyar áruló. (Gyurcsány Ferenc DK-politikus, volt miniszterelnök Magyar Péterről, Facebook.com, augusztus 5.)

Pogány eleink előbb megtanultak hátrafelé nyilazni, és csak utána járatták a szájukat világhódításról. (Batka Zoltán újságíró, Facebook.com, augusztus 6.)

A NER-ben is a slim-fit volt a trendi, de aztán a pocak ráborult a sliccre. (Tömpe István publicista, Népszava, augusztus 7.)

A Kisfidesz lebukott, a Nagyfidesz diktál. (Molnár Csaba DK-politikus a Tisza Pártról, Facebook.com, augusztus 8.)

Nem kíván minden magyarok vezetője lenni, számára bőven elég a hatalmát biztosító kisebbség uralása. (Hamburger Béla publicista Orbán Viktorról, ÚjHét.com, augusztus 8.)

A Kossuth rádióban rendre úrhölgynek titulálták a versenyzőt. (Krusovszky Dénes kritikus a férfias algériai bokszolónőről, Magyar Narancs, augusztus 8.)

Nagyon élveztem ezt a futást. (Kerekes Gréta 35. helyezett gátfutó olimpikon, M4 Sport, augusztus 8.)

Keleten ragadtunk. (Demszky Gábor volt budapesti főpolgármester, Népszava, augusztus 9.)

Ukrajna már csak lélegeztetőgépen őrzi államiságát. (Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum elnöke, Magyar Hírlap Online, augusztus 9.)

Az egykori miniszterelnök igyekszik rátelepedni a baloldalra. (Pogátsa Zoltán közgazdász Gyurcsány Ferencről, Magyar Hang, augusztus 9.)

Hosszú Katinka fölvette azt a ruháját, amelyben úszószövetségi vezetőket szokott leváltani. (Kovács Zoltán újságíró, Klubrádió, augusztus 9.)

Ebben a sportágban az idő mindenre választ ad. (Gallwitz Gábor újságíró az úszásról, Büntető.com, augusztus 9.)

Milák Kristófot könnyű megtalálni, ott van a dobogó első és második fokán. (Kárpáti Róbert sportpszichiáter, Népszava, augusztus 10.)

Kenyér már nincs, de cirkusz még van. (Tamás Róbert publicista, Kolozsváros.com, augusztus 11.)

komment
süti beállítások módosítása