Médianapló

Médianapló - Tíz mondat a Gazpromról

2024. április 26. 15:42 - Zöldi László

Nem akarunk a Gazprom legvidámabb barakkja lenni. (Orbán Viktor Fidesz-politikus, volt miniszterelnök, Magyar Demokrata, 2007. január 4.)

Nem kellene megengedniük az utánunk következő fiataloknak, hogy miután mi a szovjet rendszer legvidámabb barakkja sorsától megszabadultunk, most a Gazprom legvidámabb barakkjává tegyék Magyarországot. (Orbán Viktor Fidesz-politikus, volt miniszterelnök a Gyurcsány-kormányról, Magyar Távirati Iroda, 2007. március 11.)

Arról motyog, hogy hát mindkét oldal követett el hibákat. Igaz, csak éppen az egyik nem indított háborút. (Sztankóczy András újságíró Schröder volt német kancellárról, a Gazprom jelenlegi alkalmazottjáról, Outsider.blog, 2022. február 25.)

Felvet kérdéseket, hogy egy orosz gigacéggel köthet-e szerződést a Ferencváros. (Somos Zoltán sportújságíró, 24.hu, 2024. április 22.)

Ki ne találjuk, hogy ha a Gazprom szponzorálná a Fradit, az a piaci működés felé tett lépés lenne. (Kele János közgazdász, 24. hu, 2024. április 22.)

Mi leszünk a Gazprom legszomorúbb barakkja. (Dési János újságíró, Klubrádió, 2024. április 23.)

A Gazprom a vele szemben alacsonyabb küszöbű országok felé próbál nyitni. (Böcskei Balázs politológus, Népszava, 2024. április 24.)

Ízléstelennek tartom, hogy a háborús agresszor rendszerének egyik támogatója legyen egy magyar futballcsapat támogatója. (Sz. Bíró Zoltán Oroszország-szakértő, Népszava, 2024. április 24.)

A Gazprom a Fradi hátán jutna vissza az európai futballba - ráadásul véres pénzen. (Rácz András Oroszország-szakértő, Facebook.com, 2024. április 24.)

A Gazprom vissza akarja csempészni magát az európai fociba a Ferencváros szponzoraként. (Cseh Katalin Momentum-politikus, Facebook.com, 2024. április 26.)

 

komment
süti beállítások módosítása