Médianapló

Médianapló - Lázár János Novák Katalinról: Nem való közénk, nem való fölénk (Lefülelt mondatok, 24.04.14.-20.)

2024. április 21. 11:54 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Orbán Viktor szabadságolt, Sulyok Tamás megrendült, Schmidt Mária senkizett, Tarlós István vitézyzett, Kovács Gergely pedig teljesített.

 

A szakma nincs jól szakmailag. (Makránczi Zalán színész, szakszervezeti aktivista, Klubrádió, április 14.)

A történelem megadta, hogy Saulusból Paulus legyen. (Kardos András publicista Magyar Péterről, Facebook.com, április 14.)

Visszafogott legyen, ha nem akar szénné égni ebben az ügyben! (Tarlós István volt budapesti polgármester Vitézy Dávidról és az orosz metrókocsikról, ATV, április 15.)

Az a hibája, ami az előnye is. Hogy Budapest a szenvedélye. (Merker Dávid várostörténész Vitézy Dávidról, Válaszonline.hu, április 15.)

Nincsenek fideszes politikusok, csak a miniszterelnök emberei. (Kele János publicista, volt Momentum-politikus, 24.hu, április 15.)

A közszereplőnek mindent állnia kell. (Novák Miklós újságíró, Magyar Nemzet Online, április 16.)

Itt helyben a helyi teljesítmény számít. (Kovács Gergely kutyapárti politikus, Budapest-hegyvidéki polgármester-jelölt, Népszava, április 16.)

A kétfarkú kutyák a viccben sem ismernek tréfát. (Dési János műsorvezető, Klubrádió, április 16.)

Schmitt Pál és Novák Katalin után újabb köztársasági elnök bizonyult erkölcsileg összeférhetetlennek a pozíciójával. (Ficsor Benedek újságíró, Sulyok Tamásról, MagyarHang.hu, április 16.)

Megrendített, amiket az elmúlt hetekben a nyilvánosságban apám múltjáról elém tártak. (Sulyok Tamás köztársasági elnök, Népszava, április 17.) 

Itt Soros, ott Putyin pincsijei csaholnak. (Zsebesi Zsolt újságíró, olkt.hu, április 18.)

Aki egy kiskorú gyerek sérelmére elkövetett bűncselekményben kegyelmet ad, az nem való közénk, az nem való fölénk sem. (Lázár János Fidesz-politikus Novák Katalinról, 444.hu, április 18.)

Eminens fenegyerek. (Lakner Zoltán politológus Lázár Jánosról, Klubrádió, április 19.) 

Felfuvalkodott kis senki. (Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója Magyar Péterről, Telex.hu, április 19.)

A kormányzat jelenleg nem ura az eseményeknek - az események uralják a kormányzatot. (Puzsér Róbert publicista, Magyar Hang, április 19.)

A régi avítt helyét átvette az új poshadt. (Tamás Ervin újságíró, Újnépszabadság.com, április 19.)

Ránk vár a feladat, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot. (Orbán Viktor miniszterelnök, Hír TV, április 19.)

Rettenetesen magunkra maradtunk ezzel a feladattal. (Gajdics Ottó újságíró, Magyar Nemzet Online, április 20.)

Magyar Péter hiányzó hősként érkezett, és nem lenne jó, ha tragikus hősként tűnne el. (Bruck András író, Facebook.com, április 20.)

A rendszer igazi ellenzékét csak a rendszeren kívül lehet megteremteni. (Forgács Iván publicista, Népszava, április 20.)

Ahhoz, hogy sokan kapjanak keveset, kevesektől sokat kell elvenni. (Csepeli György szociálpszichológus, Index.hu, április 20.)

komment
süti beállítások módosítása