Médianapló

Médianapló - Orbán: "Minden döntésnek emberszaga van" (Lefülelt mondatok, 23.10.22.-29.)

2023. október 29. 16:45 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Verebes István orbánozott és gyurcsányozott, Donáth Anna és Kunhalmi Ágnes dékázott, Ungár Péter momentumozott, Lázár János és Nagy Bandó András közlekedett, Hosszú Katinka pedig milákozott.

 

Tartozik Magyarországnak annyival, hogy elvégzi a munkát. (Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke Milák Kristóf olimpiai bajnokról, M4Sport, október 22.)

Nem véletlen, hogy a baloldaltól jobboldalig 1956-ot mindenki a magáénak érzi. (Soproni Tamás Momentum-politikus, terézvárosi polgármester, Facebook.com, október 23.)

Kristóf nem tartozik Magyarországnak, a sportvezetés pedig hálás lehet az eddig elért eredményeiért. (Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszó, Instagram.com, október 24.)

Van még egy kiváló olimpiai bajnok úszó, aki 23 évesen fejezte be. Úgy hívják, Wladár Sándor. Ő sem tartozik senkinek. (Kárpáti Iván műsorvezető, Klubrádió, október 24.)

Milák lebegtet. (Bobory Balázs újságíró, Nemzeti Sport Online, október 24.)

Annál zöldebb program nem létezik, mint olcsón tömegközlekedést biztosítani. (Lázár János közlekedési miniszter, 444.hu, október 25.)

Az én pártom Miskolc. (Veres Pál miskolci polgármester, Klubrádió, október 24.)

Gyurcsány Ferenc a legnagyobb kommunista utódpárt vezetője. (Gajdics Ottó újságíró, Magyar Nemzet Online, október 24.)

Az ellenzéki cicaharc magasabb sebességbe kapcsolt. (Szent-Iványi István volt SZDSZ-politikus, Facebook.com, október 25.)

A hiteles ajánlat akadálya a Demokratikus Koalíció. (Donáth Anna Momentum-politikus, ATV, október 26.)

Nem akarjuk a DK-t megölni. (Kunhalmi Ágnes szocialista politikus, Index.hu, október 26.)

Amíg az MSZP a szociáldemokrata mivoltát vitatja, addig a Momentum a hitelességét kérdőjelezi meg. Mintha mindenki a DK-hoz mérné magát.( Lakner Zoltán politológus, Népszava, október 26.)

Soha nem volt még ennél rosszabb a hangulat az irodalmi életben. (Krusovszky Dénes író, Magyar Narancs, október 26.)

Enciklopédikus műveletlenségében összekeveri az országokat. (Ágoston Hugó újságíró az Orbánt letörököző Trumpról, ÚjHét.com, október 26.)

„Orbán-Gyurcsány”, ennyi a magyar közélet. (Verebes István rendező, Magyar Hang, október 27.)

Minden döntésnek emberszaga van. (Orbán Viktor miniszterelnök, Magyar Rádió, október 27.)

A DK-t úgy tartják a hazugság közösségének, hogy közben logót kérnek tőlük több helyen, folyamatos alkuk keretében. (Ungár Péter LMP-politikus a Momentumról, Facebook.com, október 27.)

A Momentum nem szeretne a DK leányvállalatává válni. (Somogyi Zoltán politológus, Népszava, október 28.)

Kell-e valamilyen oltásra készülni? Milyenre? Mikor? Hogyan? (Szepesi András egészségügyi menedzser a lappangó Covid-járvány állami kezeléséről, Weborvos, október 28.)

A nyugdíjasok fele lassan csontot rág. (Bruck András író, Facebook.com, október 28.)

2000-ben még 45-70 perc volt a menetidő, felújítás után ezt sikerült 75 percre növelni. (Nagy Bandó András humorista a 37 kilométernyi Pápa-Csorna vasútvonalról, Újnépszabadság.com, október 29.)

komment
süti beállítások módosítása