Médianapló

Médianapló - Tíz mondat a jachtozásról

2023. augusztus 23. 15:07 - Zöldi László

Puch László megerősítette, hogy családjának résztulajdona van a hajót birtokló cégben. Közölte azt is, hogy a vitorlás jachtot évek óta rendszeresen használja. (Szabó András és Wirth Zsuzsanna újságírók az MSZP volt pénztárnokáról, Direkt36, 2017. január 19.)

A szavazók többsége a saját települését irányító Döbrögit látta meg Borkai Zsoltban, még ha lányok és jacht nélkül is. (Schiffer András volt LMP-politikus az önkormányzati választásról, Magyar Nemzet Online, 2019. október 25.)

A gazdasági menekülteket szállító jacht elhagyja Győrt, kérdés, hagyják-e kikötni az Offshore-szigeteken. (Szombathy Pál újságíró a Borkai-ügyről, Facebook.com, 2019. november 6.)

Voltam már jachtozáson olyan emberekkel, akik közel voltak a nagy dolgokhoz. (Kelemen Anna celeb, Azonnali.hu, 2020. február 17.)

A jacht az urizálás jelképe. (Závecz Tibor szociológus Szijjártó Péter adriai nyaralásáról, ATV, 2020. augusztus 18.)

Egy jachtos téma sokkal látványosabb, mint az, amikor erre szakosodott újságírók bemutatnak nagyon bonyolult cégadatokat. (Lakner Zoltán politológus, Klubrádió, 2020. augusztus 19.)

A Fidesz címerállata a jacht. (Lendvai Ildikó szocialista politikus, Facebook.com, 2020. augusztus 22.)

A külügyminiszter luxusjachtozása második Borkai-ügy, csupasz ülep nélkül. (Bod Péter Ákos volt gazdasági miniszter, Magyar Hang, 2020. szeptember 4.)

Kisebb hajó, nagyobb szerénység. (Gulyás György Fidesz-politikus, miniszterelnökséget vezető miniszter korholja Mészáros Lőrincet, RTL Klub, 2023. augusztus 21.)

A baj hatalmasabb, mint a jacht. (Nagy Bandó András humorista, Újnépszabadság.com, 2023. augusztus 22.)

komment
süti beállítások módosítása