Médianapló

Médianapló - Verebes: A fóliázások kedvéért kellett rendszert váltanunk? (Lefülelt mondatok, 23.07.29.-08.06.)

2023. augusztus 06. 18:13 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Novák Katalin sajnálkozott, Gulyás Gergely és Majtényi László lölözött, Lázár János emzépézett, L. Simon László hiányolt, Baranyi Krisztina pedig kutyázott.

 

Minden aranyérmet megcélzunk. (Márton Gréta ferencvárosi kézilabdázó, Sportal.hu, július 29.)

A díj nélkül is kiváló művész vagyok. (Gyuriska János színész, Klubrádió, július 30.)

Holnaptól nem lesz női minisztere a kormánynak. (Novák Katalin köztársasági elnök Varga Judit lemondásáról, Facebook.com, július 31.

Nem a gyerekeknek kellene iskolaérettnek lenniük, hanem az iskoláknak gyerekérettnek. (Nahalka István oktatáskutató, Klubrádió, július 31.)

Nem tudunk szavazatokat elvenni a baloldali pártoktól, mert nincsenek baloldali pártok. (Szanyi Tibor ISZOM-politikus, Hír TV, augusztus 1.)

Ha baj van Mészáros Lőrinccel, akkor az, hogy nem harminc vagy negyven van belőle. (Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter, Telex.hu, augusztus 1.)

Álmomban harminc-negyven Mészáros Lőrinc voltam, és játszottam egymással. (Majtényi László alkotmányjogász, volt ombudsman, Facebook.com, augusztus 2.)

Háttal kezdheti a mondatot. (Vincze Attila újságíró Kós Hubert újdonsült hátúszó világbajnokról, Népszava, augusztus 2.)

Nem szabad annak az embernek a kezébe költségvetési pénzt adni, aki már bizonyíthatóan elárulta a hazáját, és külföldi érdekeket szolgál. (Lázár János Fidesz-politikus Márki-Zay Péterről, Délmagyarország, augusztus 3.)

Minden mérés szerint Budapesten a legerősebb ellenzéki párt a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. (Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester, Klubrádió, augusztus 3.)

A szenzációban általában van némi valótlan. (Prószéky Gábor nyelvész, Magyar Narancs, augusztus 3.)

Minden Gyurcsány Ferenctől függ a balliberális oldalon. (Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője, Magyar Rádió, augusztus 4.)

Az Orbán-rendszer csődgondnoki funkciót tölt be az oktatásban és az egészségügyben. (Antal Attila politológus, ATV, augusztus 4.)

Laposkúszásban érkezik a nyíregyházi akkugyár-beruházás. (Bakos Bernadett LMP-politikus, Népszava augusztus 4.)

Csakugyan az ilyen elmeroggyant fóliázások kedvéért kellett rendszert váltanunk? (Verebes István rendező, Magyar Hang, augusztus 4.)

Nem tehetünk arról, hogy nemzetünk túlnyúlik a határokon. (Pánczél Károly Fidesz-politikus, az országgyűlés nemzeti összetartás bizottságának elnöke, Magyar Rádió, augusztus 5.)

Ha szar a műved, nem tudok rá támogatást adni. (Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója, Népszava, augusztus 5.)

A széles közönséget a sikeres műveken keresztül lehet megszólítani. (L. Simon László Fidesz-kultúrpolitikus, Mandiner.hu, augusztus 6.)

A kulturálódás kenyerét könnyebb feladni, mint azét, amit lisztből gyúrtak. (Kőbányai János író, Index.hu, augusztus 6.)

Az összes nemzetközi válsággal kapcsolatban kiderült, hogy Orbán Viktornak van igaza. (Menczer Tamás külügyi államtitkár, Facebook.com, augusztus 6.)

A válság egyik ágazatról terjed a másikra. (Bruck András író, Facebook.com, augusztus 6.)

 

komment
süti beállítások módosítása