Médianapló

Médianapló - Nemzetünket a múltunk szellemei lengik be (Lefülelt mondatok, 23.07.22.-30.)

2023. július 30. 18:40 - Zöldi László

 A legutóbbi napokban Orbán Viktor sörhabozott, Orbán Balázs medvézett, Ungár Péter emzépézett, Komjáthi Imre karakterezett, Puzsér Róbert pedig színházalt.

 

Tényleg szemét tudok néha lenni. (Havas Henrik műsorvezető, Facebook.com, július 22.)

Úgy vagyunk vele, mint a sör a habjával: jó, ha van, de ne rontsa el az ízét. (Orbán Viktor miniszterelnök az ellenzékről, Telex.hu, július 22.)

Halála a magyar film nagy vesztesége. (Nagy Ervin színész Andy Vajnáról Klubrádió, július 23.)

Orbán Viktor olyan sikeres politikus, amilyenek az amerikai republikánus politikusok lenni szeretnének.(Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője, InfoRádió, július 24.)

Ez nem az a kor, amikor bárkit is jó szóval illetnénk, aki 1990 előtt létezett. (Ballai József újságíró, Facebook.com, július 24.)

Az iparfejlesztés általában akkumulátorgyárat jelent. (Keresztes László Lóránt LMP-politikus, ATV, július 24.)

A magyar gazdaság helyzete kifejezetten rossz. (Karsai Gábor közgazdász, Klubrádió, július 25.)

Ungárék LMP-je szívesen lesz hab a NER sörén. (Kele János Momentum-politikus, Facebook.com, június 25.)

A Fidesz propagandagépezete képes azt is befolyásolni, hogy mi legyen az, amit az emberek szeretnének hallani. (Horn Gábor liberális politikus, Népszava, július 25.)

A magyar medve nem játék. (Orbán Balázs Fidesz-politikus, a miniszterelnök politikai igazgatója, Magyar Nemzet Online, július 25.)

Az egyedüli Európában, aki összefüggéseiben látja a világ helyzetét. (Pindroch Tamás, az Alapjogokért Központ vezető elemzője Orbán Viktorról, Hír TV, július 26.)

Kutyából nem lesz szalonna, Erdély pedig sohasem lesz román közigazgatási egység. (Pilhál Tamás újságíró, Magyar Nemzet Online, július 27.)

Orbán most ki is mondta, hogy Magyarország nem ismeri el a jelenlegi határokat, nem tekinti Erdélyt és Székelyföldet Románia részének. (Bartus László újságíró, Amerikai Népszava, július 27.)

Szokásához híven átfesti az eget. (Tamás Ervin újságíró Orbán Viktorról, Újnépszabadság.com, július 28.)

Ez olyan eset, amikor a miniszterelnök úr jól használta a gazdasági kategóriákat. (Büttl Ferenc közgazdász, ATV, július 28.)

Nem a jobbikosok változtak meg, hanem a Jobbik. (Nagy Ervin, a XXI. Század Intézet elemzője, volt Jobbik-alelnök, Magyar Hírlap Online, július 28.)

Karakteres párt képét kell megformálni. (Komjáthi Imre, az MSZP társelnöke, HírKlikk.hu, július 28.)

Pintér Béla színházán kívül létezik-e bármi, amit érdemes a nemzeti radikális kurzustól megmenteni? (Puzsér Róbert publicista, Magyar Hang, július 28.)

A választási vereségért Márki-Zay Péternek történelmi felelőssége van. (Ungár Péter LMP-politikus, Klubrádió, július 29.)

Rákay fejszámoló- és egyéb művész. (Hegyi Iván újságíró Rákay Philipről, Népszava, július 29.)

A nemzetünk egy entitás, amelyet a múltunk szellemei belengnek. (Köbli Norbert forgatókönyv-író, Magyar Nemzet Online, július 30.)

komment
süti beállítások módosítása