Médianapló

Médianapló - "Akinek van, befizet, akinek nincs, ráfizet" (Lefülelt mondatok, 23.07.09.-16.)

2023. július 16. 18:18 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Orbán Viktor botozott, Orbán Balázs rókázott, Deutsch Tamás szájerezett, Gyurcsány Ferenc dékázott, Csintalan Sándor pedig muzsikált.

 

Hadházy Ákos a sunyi, sompolygó róka. (Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, Facebook.com, július 9.)

Az ellenzéki pártok képviselőinek indokolatlanul magas fizetését is csak azért nem vonja meg a kormánytöbbség, mert ezzel a képviselőket is belekompromittálja a saját züllött rendszerébe. (Vásárhelyi Mária szociológus, Facebook.com, július 10.)

A mostani kvartett: Komjáthi, Kunhalmi, Tüttő Kata. (Csintalan Sándor szocialista politikus az MSZP-ről, HírKlikk.hu, július 10.)

Nem az a végcél, hogy az ellenzék legnagyobb pártja legyünk. (Gyurcsány Ferenc DK-politikus, volt miniszterelnök, ATV, július 10.)

Karácsony a kirakatban, Gyurcsány pedig a kasszában. Ezt kell megakadályoznunk! (Bohár Dániel újságíró, Origo.hu, július 11.)

Erre most kiderül, hogy már megint hátrafelé nyilazó, bőgatyás, árvalányhajas mucsai bunkó vagyok, aki még a padok színének szimbolikáját sem érti. (Gajdics Ottó publicista, Magyar Nemzet Online, július 11.)

Az Orbán-rezsim egy elegáns uniós magánzárkába került, ahová a fegyőr sűrűn bepillant. (Ágh Attila politológus, Népszava, július 11.)

Orbán a kitaszított és nem a kizárt szerepét próbálgatja. (Tömpe István publicista, Újnépszabadság.com, július 12.)

Megbukik, mert elviselhetetlen. (Ágoston Hugó újságíró Orbán Viktorról, ÚjHét.com, július 12.)

A mi értelmezésünkben a magyarok miniszterelnöke. (Sándor Krisztina, a Tusványosi Szabadegyetem programfelelőse Orbán Viktorról, Transtelex.ro, július 12.)

Nekem ő Magyarország miniszterelnöke mindaddig, amíg vállalja ezt az óriási feladatot. (Hajtó Péter, a győri Fideszből kizárt önkormányzati képviselő Orbán Viktorról, 24.hu, július 13.)

Olyasmivel foglaljuk el magunkat, ami nem engedi, hogy saját magunkkal foglalkozzunk. (Földényi F. László esztéta, Magyar Narancs, július 13.)

Akinek van, befizet, akinek nincs, ráfizet. (Dévényi István publicista, Magyar Hang, július 14.)

Van még lehetőség arra, hogy a botot bedugjuk a küllők közé. (Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Unióról, Magyar Rádió, július 14.)

Orbán lélekben sosem volt az EU tagja. (Bojár Gábor informatikus vállalkozó, 444.hu, július 14.)

Orbán Viktor személyzeti politikája kiszámíthatatlan. (Föld S. Péter újságíró, HírKlikk.hu, július 14.)

Szájer Józsefnek szerintem már újra játékban kellene lennie. (Deutsch Tamás Fidesz-politikus, Index.hu, július 14.)

Ha fel akarunk háborodni, ne az áldozatot lássuk benne, hanem a kápót. (Pápai Gábor karikaturista Szájer Józsefről, Facebook.com, július 14.)

Másságuk rendellenes és nem egészséges állapot. (Petrin László jogász a homoszexuálisokról, Magyar Hírlap Online, július 14.)

Színjátszó lett egy ferencvárosi pad. (Balassa Tamás újságíró, Népszava, július 15.)

Bárhol is vagyok, leszek, a Fradi a hazám. (Elek Gábor, a ferencvárosi női kézilabdázók volt edzője, 24.hu, július 16.)

komment
süti beállítások módosítása