Médianapló

Médianapló - Gyurcsány: A DK alkalmas vezetni az országot

2022. szeptember 04. 18:02 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Lázár János beruházott, Dúró Dóra szobrozott, Kunhalmi Ágnes vereséget értelmezett, Jakab Péter elhatárolódott, Ungár Péter pedig bejelentkezett. Lefülelt mondatok.

 

Ami nem lett az övék, azt is képesek kordában tartani. (Sebes György újságíró a Fidesz médiapolitikájáról, HírKlikk.hu, augusztus 28.)

Még mindig szügyig állunk a szocializmusban. (Kukorelly Endre író, ATV, augusztus 29.)

Az ellenzék épp addigra fogott össze, mire a NER kiteljesedett. (Kunhalmi Ágnes szocialista politikus, Index.hu, augusztus 29.)

Az Andik nem katáznak, de a Lőrincek andiznak. (Bödőcs Tibor humorista, Népszava, augusztus 29.)

Torzók az országban nem maradnak. (Lázár János beruházási miniszter, Hír TV, augusztus 29.)

Azt gondoljátok rólunk, hogy nem vagyunk szolidárisak, mert nem tartjuk rendszerszintű korrupciónak, amikor nem csak a balliberálisok kaszálnak? (Gajdics Ottó újságíró, Magyar Nemzet Online, augusztus 30.)

Fontosabb egy államférfinek a magyarsághoz fűződő viszonya, hogy mit tett a magyarságért, mint az, hogy mondjuk hogyan viszonyul a zsidósághoz. (Dúró Dóra Mi Hazánk-politikus, az országgyűlés alelnöke Horthy Miklósról, 444.hu, 2022. augusztus 30.)

A lényeg, hogy kicsi legyen, de fasiszta. Ahogy egykor a MIÉP, most a Mi Hazánk mondja ki azt, amit a Fidesz gondol, csak kormánypártként nem mondhat ki. (Bauer Tamás DK-politikus, Facebook.com, augusztus 30.)

A bátorság nagyon egyszerű: vessző helyett pontot kell tenni. (Molnár Gina, a Best FM Debrecen távozó műsorvezetője, Debreciner.hu, augusztus 31.)

Az MSZP még mindig az ellenzék legszervezettebb pártja. (Komjáthi Imre szocialista politikus, az MSZP társelnök-jelöltje, ATV, augusztus 31.)

Az MSZP ramaty állapotban van. (Almási B. Csaba újságíró, Mandiner.hu, szeptember 1.)

Az ellenzéki politika attól szenvedett, hogy a politikusok politológusnak képzelték magukat. (Ungár Péter, az LMP újdonsült társelnöke, Magyar Narancs, szeptember 1.)

Nagy Márton megszorításokért felelős miniszter. (Kálmán Olga DK-politikus, ATV, szeptember 1.)

Mára leharcolt, idős emberré pocakosodott. (Föld S. Péter újságíró Orbán Viktorról, HírKlikk.hu, szeptember 2.)

A kormány épp Európa legmagasabb gázárát számlázza ki. (Puzsér Róbert publicista, Magyar Hang, szeptember 2.)

A béketábort a nemzetközi hiánygazdálkodás tartotta egyben. (Révbíró Tamás műfordító a szocialista országokról, Facebook.com, szeptember 2.)

A világ változik, Magyarország viszont megpróbál nemzetkaraktert fabrikálni a változatlanságból. (Hargitai Miklós újságíró, Népszava, szeptember 3.)

Mindig akadnak politikai pártok, amelyek Horthyt tiszteletre méltó államférfiként tartják számon. (Dési János újságíró, Klubrádió, szeptember 3.)

Az ellenzék április 3. óta nem tesz mást, mint számolja halottait a csatatéren. (Jakab Péter volt Jobbik-politikus, Facebook.com, szeptember 3.)

A magyar embernek sikerült ellenzék nélkül maradnia. (Horváth Ferenc publicista, Debreciner.hu, szeptember 3.)

A Demokratikus Koalíció érett, erős közösség lett. Alkalmas feladatára: vezetni az országot. (Gyurcsány Ferenc DK-politikus, volt miniszterelnök, Facebook.com, szeptember 4.)

 

 

komment
süti beállítások módosítása