Médianapló

Médianapló - Köves Slomó: "Orbán nem tud nem nagy formátumú lenni"

2022. július 17. 20:00 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Orbán Viktor a másikra mutogatott, Parragh László, Karácsony Gergely és Hiller István katázott, Puzsér Róbert bokrosozott, Csehák Judit pedig covidozott. Lefülelt mondatok.

 

Végre tönkre lehet tenni egy rebellisnek számító csoportot. (Dési János újságíró a katáról, Klubrádió, július 11.)

Kataklizma. (Révbíró Tamás műfordító, Facebook.com, július 12.)

Az adónem célja a kifehérítés. (Tállai András pénzügyminisztériumi államtitkár, Magyar Távirati Iroda, július 12.)

Feketedik a magyar adórendszer. (Hiller István szocialista politikus, ATV, július 12.)

A liberonácik verik a tamtamot. (Pilhál Tamás újságíró a katások tüntetéséről és hídfoglalásáról, Magyar Nemzet Online, július 12.)

Nem tud nem nagy formátumú lenni. (Köves Slomó rabbi Orbán Viktorról, Index.hu, július 13.)

Az én olvasatomban egy rendszerhiba kiigazítása. (Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a katáról, Klubrádió, július 13.)

A Fidesz a szavazóbázisát is pofán csapta. (Kéri László politológus a katáról, ATV, július 13.)

A rezsicsökkentésből szinte csak Rezsi Szilárd marad. (Karácsony Gergely budapesti főpolgármester, Facebook.com, július 14.)

Legfontosabb politikai termékét, a rezsicsökkentést gyakorlatilag feladta a kormány. (Dezső András újságíró, hvg.hu, július 14.)

Kimondhatjuk: a kormány megtévesztette a választókat. (Szerető Szabolcs újságíró, ATV, július 14.)

Nem az érdemel közpénzt, aki arról hozsannázik, hogy a világ legjobb dolga magyarnak lenni. (Puskás Tamás színigazgató, Magyar Narancs, július 14.)

Polgár László az egyedüli apa a világon, akinek három nagymester van a családjában, és mindhárom nő. (Ágoston Hugó marosvásárhelyi újságíró, ÚjHét.com, július 14.)

A választási kampányban bebizonyították, hogy nem lehet rájuk bízni az országot. (Orbán Viktor miniszterelnök az ellenzéki pártokról, Magyar Rádió, július 15.)

Hullanak a „politikai nagyvadak” az ellenzéki pártoknál. (Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója, a KESMA elnöke a lemondásokról és a leváltásokról, Facebook.com, július 15.)

Egy Bokros Lajos minden nemzedéknek kijár. (Puzsér Róbert publicista a kormányzati megszorításokról, Magyar Hang, július 15.)

Az üres pénztárcák mellett a szavak is üressé válnak. (Németh Péter újságíró a megszorításokról, Népszava, július 16.)

A katából mindent megszüntettek, amit meg kellett volna tartani, és mindent megtartottak, amit meg kellett volna szüntetni. (Krémer Balázs szociológus, Klubrádió, július 16.)

A kataszabályozás átalakítása 4,5 millió főt előnyösen érint, hátrányosan 300 ezret. (György László innovációs minisztériumi államtitkár, Magyar Nemzet Online, július 17.)

 Ami fontos, azt a kormány bármi áron kigazdálkodja. (Szűcs Katalin Ágnes újságíró Orbán Viktor és a miniszterek fizetésemeléséről, Facebook.com, július 17.)

A baráti társaságból, ahová Falus Ferenc meghívására hetente jártam, a tíz emberből hárman haltak meg az elmúlt másfél év alatt. (Csehák Judit volt egészségügyi miniszter, HírKlikk.hu, július 17.)

 

komment
süti beállítások módosítása