Médianapló

Médianapló - Puzsér: Mészáros Lőrinc milliárdosnak adja ki magát, Orbán Viktor gázszerelőnek

2022. február 20. 17:22 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Orbán Viktor hitelezett, Kéri László orbánozott, Márki-Zay Péter verhetőzött, Szanyi Tibor és Vona Gábor márkizott, Kovács Gergely pedig kutyázott. Lefülelt mondatok.

 

Imád hencegni. (Kéri László Orbán Viktor évértékelőjéről, ATV, február 14.)

Az elveszített 42 ezer ember nagy része még élhetne, ha nem óriásplakátokkal kezelték volna a járványt. (Hargitai Miklós újságíró, Népszava, február 14.)

Azt, hogy a közösségi oldalakon mi történik, a politika nem tudja befolyásolni. (Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke, Magyar Rádió, február 14.)

Az erdélyi magyar sajtó utolsó hiteles hír- és véleményközlő felülete tűnik el. (Parászka Boróka publicista a Transindexről, Facebook.com, február 15.)

Nemzetközileg csórók vagyunk. (Gulyás Erika újságíró, Népszava, február 15.)

Szerintem abszolút verhető a Fidesz. (Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt, ATV, február 15.)

Márki-Zay olyan hibaszázalékkal nyilatkozott mostanában, ami lehetővé tette, hogy őt zavaros figuraként fesse le a Fidesz kommunikációja. (Vona Gábor volt Jobbik-politikus, InfoRádió, február 15.)

Márki-Zay Péter szinte ontja magából a könnyen félreérthető és még könnyebben félremagyarázható kijelentéseket. (Czinkóczi Sándor újságíró, 444.hu, február 16.)

Április 3-án egy laza mozdulattal megfékezhetjük őket. (Gajdics Ottó újságíró az ellenzéki pártokról, Magyar Nemzet Online, február 16.)

Április 3-án elzavarjuk őket. (Ujhelyi István szocialista politikus a kormánypártokról, ATV, február 16.)

Csöppet sem bánnám, ha 2022-től egy demokratikusabb, igazságosabb kormányzat kritikusa lehetnék. (Balavány György publicista, 24.hu, február 16.)

Olyan világban élünk, ami nehezen engedi, hogy a legjobb szándékokkal megéljük az emberséges részét. (Pálfi György filmrendező, 168 Óra, február 17.)

A Fidesz ezúttal a közösségi médiában is érvényesíti erőforrásfölényét. (Teczár Szilárd újságíró, Magyar Narancs, február 17.)

Bementem a főnökömhöz, és mondtam neki, hogy holnap én is polgári engedetlen leszek. (Simkó Edit általános iskolai tanár, 24.hu, február 17.)

Nemcsak az óvodát kapjuk Magyarországtól, hanem a gyűlöletadagot is. (Eckstein-Kovács Péter volt RMDSZ-politikus, ÚjHét.com, február 17.)

Nem az én dolgom őt kordában tartani. (Szanyi Tibor ISZOM-politikus Márki-Zay Péterről, Hír TV, február 18.)

Amíg Mészáros Lőrinc milliárdosnak adja ki magát, addig Orbán Viktor gázszerelőnek. (Puzsér Róbert publicista, Magyar Hang, február 18.)

A könnyű pénzt hitelnek hívják. (Orbán Viktor miniszterelnök, Miniszterelnök.hu, február 19.)

A Fidesznek abban is óriási szerepe lesz, ha elveszíti a választást, nemcsak abban, ha megnyeri. (Szűcs Zoltán Gábor politológus, Népszava, február 19.)

Jelenleg a fideszes propagandából is csak ő folyik, és ez simán lehet előny a választáson. (Pintér Bence újságíró Márki-Zay Péter kampányáról, Azonnali.hu, február 19.)

Nagyon sok munkánk van abban, hogy ne lehessen érteni, amit mondunk. (Kovács Gergely kutyapárti politikus, ATV, február 19.)

komment
süti beállítások módosítása