Médianapló

Médianapló - Karikó Katalin: "Istennek éreztem magam"

2021. április 11. 14:50 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Orbán nyitott, Deutsch orbánozott, Stumpf eszefezett, Lendvai karambolozott, Bokros diktárorozott, Verebes oltakozott, Petry pedig migránsozott. Lefülelt mondatok.

 

A bevándorlás-politika nálam az erkölcsi leépülés megnyilvánulása. (Petry Zsolt Németországban dolgozó fociedző, Magyar Nemzet Online, április 5.)

/Miért nincs megtakarítása Orbánnak?/ Öt gyereke van, építtetett egy családi házat és hétvégi házat is, tehát van mire költenie. (Deutsch Tamás Fidesz-politikus, Telex.hu, április 6.)

Holnaptól újra nyitnak az üzletek, és újra indulhatnak a szolgáltatások. (Orbán Viktor miniszterelnök, Facebook.com, április 6.)

Egy szakember sem javasolta a nyitást. (László Imre orvos, újbudai polgármester, ATV, április 6.)

Ez egy önkényuralmi rendszer, amely szétverte a jogállamot. (Bokros Lajos volt pénzügyminiszter, ATV, április 7.)

Afrikai civilizáció nincs. Ott a fekák az őserdőben lóf.szt se csinálnak. (Gulyás László művelődéstörténész, egyetemi tanár, Szeged.hu, április 7.)

Amíg Gulyás László stílusa kifogásolható, addig a másik oldalon a képviselt ideológia beteg. (Bódi Ábel újságíró, Magyar Nemzet Online, április 8.)

Az ellenzéki stratégia annyi, hogy ha akarja, Orbán verje csak meg magát. (Béndek Péter publicista, Újnépszabadság.com, április 8.)

A kormány a vírust akarja legyőzni, a vírus az országot, az ellenzék pedig a kormányt. (Békés Márton történész, a Terror Háza Múzeum kutatási igazgatója, Népszava, április 8.)

Alapvetően zsidó vagyok. (Ungár Péter LMP-politikus, Neokohn.hu, április 8.)

A Színház- és Filmművészeti Egyetem ügye egyfajta baleset. (Stumpf István volt kancelláriaminiszter, a felsőoktatási modellváltásért felelős kormánybiztos, ATV, április 8.)

Mintha a balesetet okozót azzal lehetne menteni, hogy az egyik sarkon halálra gázolt valakit, de a többin nem fog. (Lendvai Ildikó szocialista politikus, Facebook.com, április 9.)

A cél az lehetett, hogy a Covidot a baloldali összefogás 7. „pártjaként” állítsák csatasorba. (Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója, a KESMA-kuratórium elnöke az ellenzéki pártokról, Magyar Hírlap Online, április 9.)

Már félig be vagyok oltva. (Verebes István 73 éves rendező, Magyar Hang, április 9.)

Biztos jobb lenne a világ, ha létezne Isten. (Pápai Gábor karikaturista, Szemlélek.blog. április 9.)

Istennek éreztem magam. (Dr. Karikó Katalin biokémikus az mRNS feltalálásáról, Újnépszabadság.com, április 10.)

 Itt az ellenzéket is meg szabad szólaltatni a közmédiában. (Nádasdy Ádám Londonban időző költő, Népszava, április 10.)

A romák létszáma 2013-ban a debreceni egyetem kutatása szerint 876 ezer volt. (Székely János szombathelyi megyéspüspök, Vaol.hu, április 10.)

 Gulácsi igazi libsi sztahanovista módjára simán túlteljesítette a libernyák tervet. (Apáti Bence publicista, Magyar Nemzet Online, április 11.)

Kültelki diktatúra. (Rab László újságíró, VárosiKurír.hu, április 11.)

Már nemcsak az ellenzék, de mintha a Fidesz is el tudná képzelni  vereséget. (Bruck András író, Facebook.com, április 11.)

komment
süti beállítások módosítása