Médianapló

Médianapló - Navracsics Orbánról: "Rettentő felkészült"

2021. március 14. 16:34 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Deutsch fegyőrözött, Jakab katonáskodott, Kunhalmi klubrádiózott, Márki-Zay tiltakozott, Hadházy pedig kevesellt. Lefülelt mondatok.

 

A politikusnak nem tesz jót, ha közben értelmiségi is akar maradni. (Ungár Tamás LMP-politikus, Mozgó Világ, 2021/3.)

Magyarország a két rendszer, az igazi demokrácia és a valódi diktatúra között van. (Kert Attila újságíró, Facebook.com, március 7.)

A Klubrádió bezárásával lényegében a Népszava maradt az egyetlen, ahol még valóban van baloldaliság. (Kunhalmi Ágnes szocialista politikus, Azonnali.hu, március 8.)

Nincsenek kalandozó hadjáratok, reguláris hadseregként kell működnünk. (Jakab Péter Jobbik-politikus az ellenzéki pártokról, Telex.hu, március 8.)

A Fidesz világát a pálinkafőzés, a kocsma, a futball és a körömpörkölt adja. (Csepeli György szociálpszichológus, ÚjHét.com, március 9.)

Az oltási terv olyan, mint a Soros-terv. Beszélünk róla, de senki sem látta. (Nyiri András újságíró, Facebook.com, március 9.)

Két Finkelstein-tanítvány osztálytalálkozót tart. (Silló Sándor újságíró a Netanjahu-Orbán találkozóról, Izraelinfó.hu, március 9.)

Rettentő felkészült. (Navracsics Tibor Fidesz-politikus Orbán Viktorról, Telex.hu, március 9.)

Kedves FeGyőr! Akkor leszel miniszterelnök, amikor én római pápa. (Deutsch Tamás Fidesz-politikus Fekete-Győr Andráshoz, Facebook.com, március 10.)

A kormány cselekszik, az ellenzék beszél. (G. Fodor Gábor politológus, Hír TV, március 10.)

A kormány cselekszik, az ellenzék kritizál. (Fodor Gábor liberális politikus, Hír TV, március 10.)

A kormány betiltja a rossz híreket. (Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester, ATV, március 10.)

Amit mi mondunk, az kevesebb emberhez jut el. (Hadházy Ákos ellenzéki politikus, 168 Óra, március 11.)

A Fidesz verőembereiből verbuvált testület. (Hardy Mihály, a Klubrádió főszerkesztő-helyettese a Médiatanácsról, Klubrádió, március 11.)

A magyar kormány nyomás alatt tartja az általa ellenőrzött hivatalokat. (Mellár Tamás független országgyűlési képviselő, a Központi Statisztikai Hivatal volt elnöke, Népszava, március 11.)

Van, aki ezért ferde szemmel nézett rád? (Simon András műsorvezető egy kínai vakcinával oltakozóhoz, ATV, március 11.)

A járvány elleni küzdelem egy év után mintha kezdené megtépázni a Fidesz kormányképességébe vetett hitet. (Szerető Szabolcs újságíró, Magyar Hang, március 12.)

Egy dologban következetes a rendszer: nem kapok választ a leveleimre. (Dr. Varga Péter Pál, a Budai Egészségközpont covid-osztályt működtető tulajdonosa, Népszava, március 13.) 

Egy pillanatig sem kételkedem abban, hogy Petőfi Sándor ma a konzervatív forradalom élére állna. (Pataki Tamás újságíró, Magyar Nemzet Online, március 13.)

Ha Petőfi most élne, konzervatív kötélverő vállalkozó lenne. (Rab László újságíró ironikusan az Akasszátok föl a királyokat! című vers szerzőjéről, Facebook.com, március 14.)

A hívek imádságát kell Isten elé vinnem. Előfordulhat, hogy egyik nap Orbánért, a másik nap Gyurcsányért imádkozom. (Hodász András katolikus pap, 24.hu, március 14.)

komment
süti beállítások módosítása