Médianapló

Médianapló - Hosszú Katinka: Nem zavar, hogy az érmeim vödörben vannak

2020. július 26. 15:38 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Orbán libernyákozott, Lázár orbánozott, Kunhalmi ujhelyizett, TGM teljhatalmazott, a többi véleményformáló pedig indexezett. Lefülelt mondatok.

 

A PIM-es csávó most Erdős Péternek készül, sok-sok bankóval a hóna alatt. (Rab László újságíró Demeter Szilárdról, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójáról, VárosiKurír.hu, július 19.)

A mi miniszterelnökünk nem az eleganciájáról híres. (Borgula András rendező a holland miniszterelnök lefickózásáról, ATV, július 20.)

Orbánnak és keleti barátainak nem sikerült szétverni az EU-t. Csak Magyarországot. (Béndek Péter publicista,, Újnépszabadság.com, július 21.)

Az Index egy erős vár, amit szét akarnak robbantani. (Dull Szabolcs, az Index leváltott főszerkesztője, 444.hu, július 22.)

Az Index, amely témaválasztásával, stílusával képes átnyúlni a politikai táborokon, fokozatosan bedarálódik. (Polyák Gábor médiajogász, 168 Óra, július 22.)

A fejlemények világosan mutatják, hogy a nyilvánosság fölött átveszi a teljhatalmat Orbán Viktor és csapata. (Tamás Gáspár Miklós filozófus, HírKlikk.hu, július 22.)

Bár Ujhelyi István úgy néz ki, de nem vadorzó. (Kunhalmi Ágnes szocialista politikus, ATV, július 22.)

Engem nem zavar, hogy egy vödörben vannak. (Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok az érmeiről, Index.hu, július 22.)

Orbánék új mumusa nem öreg, nem gazdag és nem zsidó. (Antal Dániel publicista a holland miniszterelnökről, Magyar Narancs, július 23.)

Minden alkalmat megragadnak, hogy átrajzolják az erőviszonyokat. (Tordai Bence Párbeszéd-politikus a kormánypártokról, ATV, július 23.)

A hatalom hideg számításból megtörte az ország legnagyobb független lapját. (Rényi Pál Dániel újságíró az Indexről, 444.hu, július 24.)

Nekik a média politikai háború. Nekünk meg az életünk. (Pető Péter újságíró, 24.hu, július 24.)

Néhány ilyen libernyákot, akikkel vitatkoznom kellett, azért még elviszem a hátamon. (Orbán Viktor miniszterelnök a brüsszeli vitapartnerekről, Magyar Rádió, július 24.)

A csőcselék legaljába sorolta be magát. (Kálmán László nyelvész Orbán Viktor libernyákolásáról, Facebook.com, július 24.)

Kompország kapitányt keres. (Dévényi István újságíró, Magyar Hang, július 24.)

Most először történt meg, hogy a közvéleményre befolyással lévő csoport áldozatot hozott. (Széky János újságíró az Index-munkatársak felállásáról, Paraméter.sk, július 25.)

Véleményeket lehet vitatni, de tényeket csak hazugság árán. (Szele Tamás újságíró, Forgókínpad.blog, július 25.)

A színház halála a demokrácia. (Szacsvay László színész, Klubrádió, július 25.)

Mészáros Lőrinc óriáspók a közbeszerzési hálózat közepén. (Nagy B. György újságíró, Népszava, július 25.)

A miniszterelnök mindig nehéz kihívások elé állít. (Lázár János Fidesz-politikus, a Magyar Tenisz Szövetség elnökjelöltje, Nemzeti Sport, július 26.)

Ha nem lesz Index, jobb eséllyel fognak eddigi olvasói több forrásból tájékozódni. (Kardos Gábor publicista, Azonnali.hu, július 26.)

 

komment
süti beállítások módosítása