Médianapló

Médianapló - Tíz mondat a hálószobáról

2019. október 08. 08:23 - Zöldi László

Az MSZP „hálószobatitkai” maradjanak a párton belül. (Molnár Gyula szocialista politikus, Heves Megyei Hírlap, 1999. október 9.)

A bulvárújságírók a nappaliba még bejöhetnek, a hálószobába nem. (Vágó István tévés műsorvezető, Vasárnap Reggel, 2003. június 22.)

A politikus számára nincs privát tér. Szűk baráti körben, de a hálószobában sem magánember. (Heller Ágnes filozófus, Népszava, 2006. október 9.)

Ezt a változtatás végig fogjuk csinálni akkor is, ha nemcsak tüntetnek a házam előtt, hanem beköltöznek a hálószobámba is. (Orbán Viktor miniszterelnök, tv2, 2011. június 5.)

Lehet, hogy a Fidesz az Apple, az MSZP pedig a Dunai Vasmű, de a Demokratikus Koalíció ezekhez képest egyelőre hálószoba-vállalkozás. (Plankó Gergő újságíró, Index.hu, 2011. október 22.)

Olyan ország épül, amelyben nemcsak az iskolákba, patikákba, dohányboltokba, hanem a hálószobákba is behatol az állami kontroll. (Hollósi Zsolt szegedi újságíró, Délmagyarország, 2013. május 10.)

A szégyen hálószobatitok. (Kiss Noémi közíró, volt úszónő a Kiss László-ügyről, Magyar Narancs, 2016. április 14.)

Ha a politika be akar menni a nappaliba, sőt a hálószobába, akkor a magyarok azt mondják neki: „Na, innen takarodj ki!” (Hiller István szocialista politikus, mszp.hu, 2016. május 30.)

A kampány váratlanul beköltözött a politikusok hálószobájába. (Dull Szabolcs újságíró, Index.hu, 2019. október 4.)

Szeretnék a hálószobámból mindenkit kitessékelni. (Tüttő Kata szocialista politikus, V. kerületi polgármester-jelölt, Index.hu, október 7.)

komment
süti beállítások módosítása