Médianapló

Médianapló - Kovács László: "Nem látok olyan pártot, amely közelebb áll hozzánk, mint a DK"

2019. augusztus 18. 17:22 - Zöldi László

 

A legutóbbi napokban Tóth Bertalan motorozott, Vona Gábor pártozott, Horn Gábor szomorkodott, Baranyi Krisztina kutyázott, Kozma atya fanyalgott, Gerő András pedig bárózott. Lefülelt mondatok.

 

A települések többségében az MSZP helyi szervezetei az együttműködés motorjai. (Tóth Bertalan, az MSZP elnöke, Népszava, augusztus 12.)

A karizmatikus főnököt inkább szereted, mint tiszteled. (Dabis Balázs műsorvezető, Civil Rádió, augusztus 12.)

A környezetvédelem beruházás. (Bartus Gábor környezetgazdász, Klubrádió, augusztus 12,)

A modern politikában a negatív kampány - patikamérlegen mérve - nélkülözhetetlen, de én ezt a jogos kritika terére szűkíteném. (Grezsa István hódmezővásárhelyi polgármester-jelölt, Magyar Hírlap Online, augusztus 13.)

Úgy indulunk egymás felé, hogy senkinek se merünk hátat fordítani. (Miskolczi Miklós közíró, Facebook.com, augusztus 13.)

Azonnal kitalálta az egyik párt, hogy a másiké vagyunk, a harmadik pedig azt, hogy a negyediké. (Porcsin Zsolt, a Debreciner portál főszerkesztője az ellenzéki pártokról, Azonnali.hu, augusztus 14.)

Az internetet azért találták ki, hogy bárki használhassa. (Frank Richárd kanadai magyar informatikajogász, Klubrádió, augusztus 14.)

A hálapénz egy hetven éves szégyenbélyeg. (Éger István, a Magyar Orvosi Kamara elnöke, ATV, augusztus 14.)

A magyar egészségügy annál jobban működik, minél súlyosabb baja van a embernek. (Nádasdy Ádám műfordító, Magyar Narancs, augusztus 15.)

Nerisztán. (Balavány György publicista, 24.hu, augusztus 15.)

Szemmel látható, hogy Orbán és Salvini a népre hagyatkozva tarol a választásokon. (Kelemen András volt MDF-politikus, Magyar Hírlap Online, augusztus 16.)

Gyűlöletet gerjeszteni mindig könnyebb, mint higgadtságot és együttérzést. (Závada Péter költő, Népszava, augusztus 16.)

Nő az ingerküszöb, tompul az ellenállás, elfogy a remény. (Horn Gábor volt SZDSZ-politikus, hvg.hu, augusztus 16.)

Az ő passzivistáiknál aktívabb ellenzékieket nem ismerek. (Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester-jelölt a Magyar Kétfarkú Kutya Pártról, Facebook.com, augusztus 16.)

A IX. kerületben ma a pártalkuk jelöltjét verték meg. (Jámbor András publicista Jancsó Andreáról és a ferencvárosi előválasztásról (Mérce.hu, augusztus 16.)

Egy alkalmas és tisztességes ember pártlogó nélkül is polgármester lehet, de egy hitvány és alkalmatlan csak pártlogóval. (Vona Gábor volt Jobbik-politikus, Magyar Hang, augusztus 16.)

Régen valaki kiemelkedő gazdasági teljesítményt nyújtott, és báró lett belőle, ma előbb nevezik ki bárónak, és utána politikai alapon teszik hozzá a vagyont. (Gerő András történész, HírKlikk.hu, augusztus 17.)

Remélem, Varga Judit igazságügyi miniszter megtalálja a jogi megoldást Zuckerberg úr vállalatának megrendszabályozásához. (Apáti Bence publicista a Facebookról (Magyar Nemzet, augusztus 17.)

A lejáratás nem elfogadható cél, nem visz előre. (Kozma Imre katolikus pap, a Máltai Szeretetszolgálat alapítója, Népszava, augusztus 17.)

A jelenlegi parlamentben nem látok olyan pártot, amely közelebb áll hozzánk, mint a Demokratikus Koalíció. (Kovács László szocialista politikus, Magyar Hírlap Online, augusztus 17.)

Az MSZP utolsó sikeresnek tekinthető elnöke. (Bálint Botond újságíró Kovács Lászlóról, PestiSrácok.hu, augusztus 17.)

komment
süti beállítások módosítása