Médianapló

Médianapló - Tíz mondat az influenszer-tüntetésről

2024. október 15. 12:52 - Zöldi László

 Az online hitelesség átment offline-ba, és megmutatkozott. (Gergely Zsófia újságíró, ATV, 2024. február 17.)

Olyanok hívták a fiatalokat, akik korábban nem nagyon adták a nevüket semmiféle tüntetéshez. (Lázár Gergő publicista, Kolozsváros.com, 2024. február 17.)

Itt volt sok tízezer (a szervezők szerint ötvenezer) ember, akiknek a világról alkotott elképzeléseit a közösségi médiában önmenedzselő influenszerek láthatóan jobban képviselik, mint a parlamenti ellenzék. (Fekő Ádám újságíró, magyarnarancs, 2024. február 17.)

A péntek esti influenszertüntetésnek volt egy erős üzenete. Pártállástól függetlenül a magyarok számára a gyermek érték. (Demeter Szilárd Fidesz-politikus, Mandiner.hu, 2024. február 18.)

Kormánybuktatónak szánt baloldali dzsembori. (Csépányi Balázs újságíró, Magyar Nemzet Online, 2024. február 19.)

A legnépszerűbb influenszerek több tízezer, más becslések szerint százezer embert tudnak az utcára vinni Budapesten. (Bialkó László Gergő újságíró, Népszava, 2024. február 21.)

Az influenszerek rövid tündöklése épp a hiányt világítja meg. (Szénási Sándor műsorvezető, Klubrádió, 2024. február 26.)

Az influenszerek demonstrációjának közönsége utólag folyamatosan nőtt, a pártok tüntetésének publikuma pedig csökkenni kezdett. (Cs. Bálint Andrea DK-s aktivista, Újnépszabadság.com, 2024. február 28.)

Ha az influenszerek közül valaki bejelenti a színpadról, hogy pártot alapít, akkor Magyar Péter csak egy epizódszereplő lett volna. (Vona Gábor Második Reformkor-politikus, Index.hu, 2024. május 2.)

Az influenszer-tüntetés azt jelentette, hogy van rendszerváltó kereslet, de nincs rendszerváltó kínálat. (Magyar Bálint szociológus, volt oktatási miniszter, Klubrádió, 2024. október 11.) 

komment
süti beállítások módosítása