Médianapló

Médianapló - Puzsér: "Plébánusz-ügy" (Lefülelt mondatok, 24.09.09.-14.)

2024. szeptember 15. 13:55 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Orbán Viktor fogott, Magyar Péter döbrögizett, Vona Gábor falózott, Karácsony Gergely olimpiázott, Lendvai Ildikó levegőzött, Bábel Balázs pedig bulvározott.

 

Bese exatya. (Konok Péter publicista, Facebook.com, szeptember 9.)

A szégyened ránk is háramlik. (Bayer Zsolt publicista Bese exatyához, Facebook.com, szeptember 10.)

A húsz másodperces videók korában ki kíváncsi az érvek és tények ütköztetésére? (Novák Miklós újságíró, Magyar Nemzet Online, szeptember 10.)

Én városfejlesztési projektként tekintek egy olimpiára. (Karácsony Gergely budapesti főpolgármester, Infostart.hu, szeptember 10.)

A Döbrögiknek leáldozott. Most a Lúdas Matyik kora jön. (Magyar Péter tiszapárti politikus, Facebook.com, szeptember 10.)

Azt állítja, hogy a népakarat rajta kívül mindenkit leváltott. (Bartus László publicista Magyar Péterről, Amerikai Népszava, szeptember 10.)

Miként hasíthatott ekkorát egy szőnyeg alól kitüremkedő púp, egy akaratos kibic? (Huth Gergely újságíró Magyar Péterről, Magyar Nemzet Online, szeptember 11.)

Akármennyi iszapot visz is magával a jobboldali folyam 14 év után, intellektuálisan összeszedettebb, őszintébb, autonómabb, mélyenszántóbb és innovatívabb, mint a baloldal. (Szilvay Gergely újságíró, Mandiner.hu, szeptember 11.)

Kormányunk valójában nem a telefont, hanem a 21. századot szeretné kitiltani az iskolákból. (Hargitai Miklós újságíró, Népszava, szeptember 11.)

A retorikája nem különbözhet nagyon tőle. Őszinte ember. (Demény Péter költő Trumpról, Transtelex.ro, szeptember 11.)

Az ipar döglődik. (Dávid Ferenc közgazdász, DK-politikus, Klubrádió, szeptember 12.)

Rajongó szektából nem lesz demokratikus politikai szalonna. (Kardos András publicista a DK-ról, Facebook.com, szeptember 12.)

Rögzülnie kell, hogy a közterület nem ingyen van. (Soproni Tamás terézvárosi polgármester, Magyar Narancs, szeptember 12.)

Ebben az ügyben az egyház sokkal kevésbé sérül, mert Bese Gergő a nyilvánosság számára inkább „a Fidesz papja” volt. (Bódis András újságíró, Válasz Online, szeptember 12.)

Plébánusz-ügy. (Puzsér Róbert publicista, Magyar Hang, szeptember 13.)

Megpróbáltam evangéliumi szellemben szólni, a botrány részletezése a bulvármédiára tartozik. (Bábel Balázs kalocsai érsek, Szemlélek.blog, szeptember 13.)

Magyarországnak olyan miniszterelnöke van, aki követi és érti a sport világát. (Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár, Nemzeti Sport Online, szeptember 13.)

Ha egyszer valamit megfogunk, azt nem engedjük el. (Orbán Viktor miniszterelnök, Magyar Rádió, szeptember 13.)

Orbán amit csak tudott, felélt. (Batka Zoltán újságíró, Facebook.com, szeptember 13.)

Az ellenzék körül épp akkorra fogyott el a politikai levegő, mikor a Fidesz körül a gazdasági. (Lendvai Ildikó szocialista politikus, Népszava, szeptember 14.)

Magyarország pekingi faló lett Európában. (Vona Gábor Második Reformkor-politikus, Index.hu, szeptember 14.)

komment
süti beállítások módosítása