Médianapló

Médianapló - Tíz mondat a budapesti olimpiáról

2024. szeptember 10. 11:38 - Zöldi László

Százszor jobb olimpiát tudnánk csinálni. (Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Nemzeti Sport Online, 2024. július 31.)

Hogy hány százszor lesz jobb, mint a párizsi, azt nem tudom. Hogy minimum százszor annyiba fog kerülni, mint normálisabb helyeken, és néhány generáció élete rámegy, arra mérget vehetünk. (Molnár Bálint publicista, Kolozsváros.com, 2024. augusztus 3.)

Hazugság, hogy mi jobb olimpiát rendeztünk volna. (Békesi László közgazdász, volt pénzügyminiszter, a Magyar Atlétikai Szövetség volt elnöke, HírKlikk.hu, 2024. augusztus 11.)

A rezsim máig nem emésztette meg, hogy Budapest helyett Párizs lett a versenyek helyszíne. (Bruck András publicista, Facebook.com, 2024. augusztus 12.)

A legtöbbet alighanem akkor profitálunk az olimpiából, ha sikerül kimaradni belőle. (Hargitai Miklós újságíró, Népszava, 2024. augusztus 14.)

/Gyulay Zsolt kijelentéséről/ A százas szorzó talán túlzás, ha nem is óriási. (Orbán Viktor miniszterelnök, Nemzeti Sport Online, 2024. augusztus 24.)

Mindenünk megvan. Néhány mobilcsarnokot kell fölhúzni meg lebontani, oszt’ jónapot. (Orbán Viktor miniszterelnök, Nemzeti Sport Online, 2024. augusztus 24.)   

Néhány mobilcsarnok, miniszterelnök úr? Nem falusi búcsút akarunk rendezni, hanem olimpiát. (Szekeres István újságíró, a Nemzeti Sport volt főszerkesztője,  Facebook.com, 2024. augusztus 28.)

A sport-infrastruktúra nagyjából megvan. (Fürjes Balázs, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság magyar tagja, 24.hu, 2024. szeptember 5.)

Én városfejlesztési projektként tekintek egy olimpiára. (Karácsony Gergely budapesti főpolgármester, Infostart.hu, 2024. szeptember 10.)

komment
süti beállítások módosítása