Médianapló

Médianapló - Pottyondy mondta Magyar Péterről: "Az ellenzék Cipollája" (Lefülelt mondatok, 24.03.17.-24.)

2024. március 24. 17:01 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Orbán Viktor kilózott, Lázár János lölözött, Varga Judit férjezett, Tüttő Kata narancsozott, Karácsony Gergely vitézyzett, Vitézy Dávid pedig közlekedett.

 

Gyurcsányék jobban cementálják az orbánista plusz ellenzékellenes tábort, mint Orbán az ellenzéki tábort. (Béndek Péter publicista, Újnépszabadság.com, március 17.)

A nem Fidesz-hívők egy meghatározó része az ellenzékből is kiábrándult. (Dési János műsorvezető, Klubrádió, március 18.)

A támogatás hiánya csak nehezebbé teszi az alkotást, de nem szünteti meg. (Hajdú Szabolcs filmrendező, Népszava, március 18.)

Luxus Ludas Matyi. (Hont András publicista Magyar Péterről, Facebook.com, március 18.)

Az ellenzéki szavazók sem fogják a végtelenségig elfogadni, hogy minden miatt a kormányra mutogat a Városháza. (Kárpáti Iván műsorvezető a Karácsony-stábról, Klubrádió, március 19.)

Budapest összes problémáját az a kormányzati politika okozza, amelyet Vitézy egész életében szolgált. (Karácsony Gergely főpolgármester Vitézy Dávidról, Népszava, március 20.)

Az ellenzék Cipollája. (Pottyondy Edina publicista Magyar Péterről, YouTube.com, március 20.)

Mindig akadnak, akik alig várják, hogy használják őket. (Demény Péter költő, a Jódeménységfoka.blog, március 20.)

Ennek az országnak nem az a problémája, hogy van Mészáros Lőrinc és van Szijj László. Az a problémája, hogy kevés van belőlük. (Lázár János Fidesz-politikus, Portfolio.hu, március 20.)

A 2006 előtti Gyurcsányhoz mérhető ellenfele támadt Orbánnak. (M. Lengyel László újságíró Magyar Péterről, Újnépszabadság.com, március 21.)

Nyilván a családomat már nem tudom megvédeni, ám az országomat még igen. (Magyar Péter újdonsült ellenzéki politikus, Népszava, március 21.)

Az is jó módszer, ha a rendszerkritika könnyen dúdolható. (Szabó Benedek dalszerző, Magyar Narancs, március 21.)

Lassanként csak perecért lesz érdemes az Operába járni. (Tamás Ervin újságíró, Újnépszabadság.com, március 22.)

Megvették őket kilóra. (Orbán Viktor miniszterelnök a magyar baloldalról, Magyar Rádió, március 22.)

Az emberből akkor lesz valaki, amikor már senki lett belőle. (Borkai Zsolt volt győri polgármester, Magyar Hang, március 22.)

Bármilyen közéleti téma - akár az időközben baloldali politikussá vált volt férjem meghökkentő, megtévesztő ámokfutásának - értékelése újra politikai mezőbe helyezne, amit el kívánok kerülni. (Varga Judit volt igazságügyi miniszter, 444.hu, március 22.)

A közösségi közlekedés nem hajléktalanszálló. (Vitézy Dávid budapesti főpolgármester-jelölt, Népszava, március 22.)

Elrohad nemsokára a narancs is. (Tüttő Kata szocialista politikus, hvg.hu, március 23.)

Százezer néző a bemutató utáni tizedik napon! (Rákay Philip, a Petőfi-film producere, Facebook.com, március 23.)

Valóban Petőfit látja-e az utókor, vagy csupán az utókor látja aznapi önmagát? (Garzó Ferenc újságíró a Petőfi-filmről, Újnépszabadság.com, március 23.)

Senkivel se és mindenkivel is. (G. Fodor Gábor politológus, a XXI. Század Intézet stratégiai igazgatója Magyar Péterről, Origo.hu, március 24.)

komment
süti beállítások módosítása