Médianapló

Médianapló - Majtényi László Orbánról: "Mindenért ő felel" (Lefülelt mondatok, 24.03.03.-03.10.)

2024. március 10. 12:59 - Zöldi László

 A legutóbbi napokban Orbán Viktor kiskapuzott, Lendvai Ildikó orbánozott, Kunhalmi Ágnes kiszállt, Ungár Péter kivált, Sulyok Tamás pedig apázott.

 

Nem a büfének van Operaháza. (Miklósa Erika énekesnő, Index,hu, március 3.)

A Schmitt Pál és Novák Katalin fiaskók után érik az újabb botrány. (Lázár György Amerikában élő mérnök a Sulyok-ügyről, Újnépszabadság.com, március 3.)

Minden európai nagykapun van egy kiskapu. (Orbán Viktor miniszterelnök, YouTube.com, március 4.)

Azt állítani, hogy Orbánnak pedofilhálózata van, elérvénytelenít minden ellenzéki kritikát. (Pottyondy Edina publicista a DK óriásplakátjairól, YouTube.com, március 5.)

Ebből így, ebben a formában az MSZP kiszáll. (Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke a különutas ellenzéki pártokról, Klubrádió, március 5.)

Az igaz, hogy nem tartozunk abba a táborba, mint ők. (Ungár Péter LMP-politikus, ATV, március 6.)

Az államapparátus és az ellenzék segítette a miniszterelnököt abban, hogy kihúzza fejét a hurokból. (Szentpéteri Nagy Richárd alkotmányjogász a kegyelmi botrányról, Klubrádió, március 6.)

Megint elszállt a fókusz. (Knézy Jenő tévés sportriporter, M4, március 6.)

Nonszensz, hogy online tartalomgyártókra és zenészekre hárul, hogy megszervezzenek egy tüntetést. (Fekete Giorgio, a Carson Coma zenekar frontembere, Magyar Narancs, március 7.)

A kegyelmi jogkört nem szabad korlátozni. (Horváth Lóránt ügyvéd, ATV, március 7.)

Az egyszemélyi vezetés rákfenéje, hogy mindenért ő felel. (Majtényi László alkotmányjogász Orbán Viktorról, Klubrádió, március 7.)

Minél tovább hallgat, annál kínosabb a történet. (Vas András újságíró Sulyok Tamás köztársasági elnökről, Népszava, március 7.)

A Dobrev Klára által megalapított árnyékkabinet ugyan kifulladt mára, de célját elérte: átrendezte a baloldali erőviszonyokat. (Nagy Ervin politológus, a XXI. Század Intézet elemzője, Magyar Hírlap Online, március 7.)

A baloldali ellenzék marakodását látva kérünk még egy kávét. (Pilhál Tamás újságíró, Magyar Nemzet Online, március 7.)

Gyurcsány Ferenc az az öttalálatos lottószelvény, amellyel Orbán Viktor egy országot nyert. (Puzsér Róbert publicista, Magyar Hang, március 8.)

Nem először érzi magát elég erősnek Lázár János, hogy kiragyogjon a kórusból. (Para-Kovács Imre publicista, hvg.hu, március 8.)

A régi és az új köztársasági elnök közti kapocs, hogy nem mondanak igazat. (Lakner Zoltán politológus, SzabadEurópa.hu, március 8.)

A parlament engem és nem a rendszerváltás előtt elhunyt édesapámat választotta meg köztársasági elnöknek. (Sulyok Tamás újdonsült államfő, Mandiner.hu, március 8.)

Normális emberi reflexió, amikor alapvetően jónak látjuk felmenőinket. (Sütő-Nagy Zsolt újságíró, Magyar Hírlap Online, március 9.)

Egyetlen botránymentes köztársasági elnököt sem képes találni. (Lendvai Ildikó szocialista politikus Orbán Viktorról, Népszava, március 9.)

Miért hinne bárki is egy Messiás-tudattal megátkozott, műveletlen huszonévesnek, aki egy kamerát magára irányítva szónokol? (Sitkei Levente újságíró, Magyar Nemzet Online, március 10.)

 

 

komment
süti beállítások módosítása