Médianapló

Médianapló - Orbán Szoboszlairól: "Ő a király" (Lefülelt mondatok, 23.12.11.-17.)

2023. december 17. 13:04 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Novák Katalin antallozott, Dömötör Csaba gyurcsányozott, Gyurcsány Ferenc sliccelt, Kunhalmi Ágnes orbántalanított, Puzsér Róbert pedig kárpátozott.   

 

Orbán Viktor, ha kell, mer kicsi lenni. (Szerető Szabolcs újságíró, Magyar Hang, december 11.)

Aki Európába igyekszik, az már el is ment. (Purger Tibor vajdasági politológus, Népszava, december 11.)

Oda jutottunk, hogy ma már a DK se bontaná le a határkerítést. (Novák Előd Mi Hazánk-politikus, Parlament Max, december 11.)

Lélekben, érzésben tizenöt millió magyar miniszterelnöke volt. (Novák Katalin köztársasági elnök Antall Józsefről, Facebook.com, december 12.)

Szintén egykék. (Farkasházy Tivadar újságíró a finnekről, 24.hu, december 12.)

Ő a király. (Orbán Viktor miniszterelnök Szoboszlai Dominikról, Mandiner.hu, december 13.)

Szeret egyedül lenni. (Csizmadia Ervin politológus Orbán Viktor brüsszeli szerepléséről, ATV, december 14.)

A magyar kormány kapott egy külföldi szervezettől a választás befolyásolására tízmilliárd eurót. (Hont András publicista az Európai Unióról, Facebook.com, december 14.)

A Szuverenitásvédelmi Hivatal a nyilvánosság elé áll majd, amint veszélyt észlel. (Pilhál Tamás újságíró, Magyar Nemzet Online, december 14.)

A ’24-es Európa-parlamenti választás tétje, hogy Donáth Anna vagy Dobrev Klára fogja-e vezetni az ellenzéket. (Soproni Tamás Momentum-politikus, terézvárosi polgármester, Klubrádió, december 14.)

A felvidéki magyarság még mindig nyolc és fél százalék, de az erejét nem meri mutatni. (Haják Szabó Mária újságíró, Magyar Rádió, december 14.)

A határon túli magyar népesség a felére-harmadára csökkent az utóbbi tíz-tizenöt évben. (Szilágyi Ákos esztéta Magyar Narancs, december 14.)

A Kárpát-medencében több száz éve megállt az idő. (Puzsér Róbert publicista, Magyar Hang, december 15.)

Valahányszor összeülnek tananyagot csökkenteni, bővül a tananyag. (Varga Dóra újságíró, Népszava, december 15.)

A folyosón tébláboló ember. (Ónody-Gomperz Tamás publicista a Brüsszelben tárgyaló Orbán Viktorról, Jelen.media.hu, december 15.)

Nekünk, magyaroknak kell orbántalanítani az Európai Uniót. (Kunhalmi Ágnes szocialista politikus, Propeller, december 15.)

Minden, ami 1919 előtt modern lett az országban, azt nagyrészt (néha teljesen) a zsidók csinálták. (Karády Viktor szociológus, 444.hu, december 16.)

Megérkeztünk abba a rendszerbe, amiből mintha kiléptünk volna 1989/90-ben. (Rózsa Péter műsorvezető, Klubrádió, december 16.)

Ilyenkor mindig egy kicsit jobbnak érezzük magunkat. (Siklósi Beatrix, a Kossuth Rádió csatornaigazgatója a Jónak lenni jó című jótékonysági műsorról, Magyar Rádió, december 16.)

Gyurcsány Ferenc helyett Dobrev Klára férje a baloldal vezetője. (Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, Magyar Nemzet Online, december 16.)

Ne felejtsük el felhúzni a slicc cipzárját, ha kilépünk a mosdóból. (Gyurcsány Ferenc DK-politikus, volt miniszterelnök a Brüsszelben időző Orbán Viktorról, Facebook.com, december 17.)

 

komment
süti beállítások módosítása