Médianapló

Médianapló - Gyurcsány: "Fizessenek a gazdagok!" (Lefülelt mondatok, 23.09.16.-24.)

2023. szeptember 24. 17:40 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Horn Gábor és G. Fodor Gábor gyurcsányozott, Szanyi Tibor dékázott, Ungár Péter orbánozott, Toroczkai László kutyázott, Kovács Gegely pedig ellenzékezett.

 

A politikailag heterogén ellenzék program nélküli változást ígér, a kormánypárt pedig ragaszkodik a változás nélküli programhoz. (Végel László vajdasági író Szerbiáról, Mozgó Világ, 2023/9.)

A DK árnyékkormánya leginkább a magyar vadkapitalizmus szerelmeseiből áll. (Szanyi Tibor ISZOM-politikus, Magyar Hírlap Online, szeptember 16.)

Orbán Viktor vagyonosabb a családomnál. (Ungár Péter LMP-politikus, Gulyáságyú-blog, szeptember 17.)

Az az igazság, hogy a férjem egy borzasztóan befolyásolható ember. (Borkainé Havassy Myrtill háziasszony, ATV, szeptember 17.)

A férfias vonásokat viselő David Pressman asszony. (Horváth K. József újságíró, Magyar Hírlap Online, szeptember 18.)

Most nálunk, a központban azt mondják, hogy jobb a Mi Hazánk, ha van, mint ha nincs. (Lévai István Zoltán Fidesz-politikus, Válaszonline.hu, szeptember 18.)

Soha senki nem figyelmeztette Kövért arra, hogy jogában áll hallgatni. (Révbíró Tamás műfordító, Facebook.com, szeptember 18.)

Ez a márka, a Magyar Szocialista Párt kimerült. (Böcskei Balázs politológus, ATV, szeptember 18.)

Az ATV a propagandagépezet egyik fontos alkatrésze, ahol látszólag megjelenhet az ellenzék. (Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, Facebook.com, szeptember 19.)

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt létezése a Fidesz érdekeit szolgálja. (Toroczkai László, a Mi Hazánk párt elnöke, Népszava, szeptember 20.)

Rajtuk kívül mindenki libsi. (Batka Zoltán újágíró a Fidesz-politikusokról, Népszava, szeptember 21.)

Annak sem örülnék, ha holnap kormányváltás lenne, és egy hasonló rendszerben mi sok lehetőséget kapunk, de mások nem. (Reisz Gábor filmrendező, Magyar Narancs, szeptember 21.)

Gyurcsányból ellenzéki sztárt Orbánék faragtak. (Horn Gábor volt SZDSZ-politikus, Klubrádió, szeptember 21.)

Fizessenek a gazdagok! (Gyurcsány Ferenc DK-politikus, volt miniszterelnök, YouTube.com, szeptember 22.)

Nincs olyan, hogy ellenzék. Jelenleg csak ellenzéki pártok vannak. (Kunhalmi Ágnes szocialista politikus, Index.hu, szeptember 22.)

Az ellenzéket leginkább önmaga gyengíti. (Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke, Magyar Hang, szeptember 22.)

A szombathelyi baloldal a propagandamédiájával karöltve többször megmutatta, hogy milyen gátlástalan támadásokra képes. (Hende Csaba Fidesz-politikus, Vaol.hu, szeptember 22.)

Novák Katalin már-már annyit röpköd, mint Szijjártó. (Gusztos István publicista, VárosiKurír.hu, szeptember 22.)

Gyurcsány a tűzzel játszik. (G. Fodor Gábor politológus, a XXI. Század Intézet stratégiai igazgatója, Origo.hu, szeptember 23.)

Ezt a fránya svéd ratifikálást lassan kénytelen vagyok ratifikázásnak mondani. (Nagy Bandó András humorista, Újnépszabadság.com, szeptember 23.)

Hiába nagy a hangerő, ha hamis a szólam. (Bogárdi Szabó István református püspök, Magyar Rádió, szeptember 24.)

komment
süti beállítások módosítása