Médianapló

Médianapló - Tíz mondat Orbán Viktor nyaralásáról

2023. szeptember 11. 15:20 - Zöldi László

Ilyen nehéz gazdasági helyzetben a nyaralás nem engedhető meg néhány kulcsminiszter számára. (Orbán Viktor miniszterelnök, Magyar Rádió, 2023. augusztus 18.)

/”Volt-e idén augusztusban nyaralni Orbán Viktor? Vagy ha nem, a hónap utolsó napjaira tervezi?”/ Utóbbi. (Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter, YouTube.com, 2023. augusztus 24.)

Most akkor mi a helyzet azzal, amit alig két hete mondott a miniszterelnök, hogy ilyen gazdasági helyzetben nincs nyaralás? (Kele János Momentum-politikus, Facebook.com, 2023. szeptember 7.)

Orbán Viktornak is jót tesz a szabadság, itt lenne az ideje, hogy ezt a kormánykommunikáció is felvállalja. (Vándor Éva újságíró, hvg.hu, 2023. szeptember 8.)

Az ország épülését szolgálná, ha többet pihenne. (Tamás Ervin újságíró Orbán Viktorról, Újnépszabadság.com, szeptember 8.)

Úgy helyes, ha a miniszterelnök nyaralni megy, akkor kivesz egy szép szállodai szobát, és kifizeti. (Ungár Péter LMP-politikus, Facebook.com, 2023. szeptember 8.)

A sós víztől csillogó kormányfői mezítelenség minden ellenzéki próbálkozást zárójelbe tesz. (Ficsor Benedek újságíró, ÚjHét.com, 2023. szeptember 9.)

Orbán elment kipihenni a vészhelyzetet. (Tóth Ilona újságíró, Facebook.com, 2023. szeptember 10.)

Titokban lubickol a tengerben, és az egész Adria egyik legdrágább nyaralójában élvezi az életet. (Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, Facebook.com, 2023. szeptember 10.)

Ha nem baj, hogy a barátja dácsájában tölti a szabadságát, miért baj az, ha a közvélemény tudja, hogy Orbán Viktor pihen? (Németh Péter újságíró, Népszava, 2023. szeptember 11.)

Pápai Gábor rajza, forrás: Rajzolni még szabad – Pápai Gábor karikatúra-blogja

komment
süti beállítások módosítása