Médianapló

Médianapló - Kunhalmi: "Orbán a Helló Röfivel uralja az országot" (Lefülelt mondatok, 23.09.01-10.)

2023. szeptember 10. 17:00 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Kövér László biciklizett, Lázár János és Fazekas Sándor horthyzott, Ungár Péter fanyalgott, Kelemen Anna pedig ungározott.

 

Az egykori legvidámabb barakkból a legszomorúbb csatlós lettünk. (Föld S. Péter újságíró HírKlikk.hu, szeptember 1.)

A magyar életérzés legnagyobb hírvivője a Balaton. (Nagy István agrárminiszter a siófoki Médiahajón, Teol.hu, szeptember 2.)

A liberális demokrataként indult Viktor - Nagy Imre fordított útját járva - egyeduralkodó zsarnokká vált. (Bruck András publicista, Facebook.com, szeptember 3.)

Műparaszt mentalitással nem lehet agrárminisztériumot vezetni. (Lentner Csaba közgazdász, Válaszonline.hu, szeptember 4.)

Nélküle lehet, hogy nem is lenne Magyarország. (Fazekas Sándor Fidesz-politikus, volt vidékfejlesztési miniszter Horthy Miklósról, PestiSrácok.hu, szeptember 4.)

Teljesítménye a mai napig megkérdőjelezhetetlen. (Lázár János Fidesz-politikus, közlekedési miniszter Horthy István vasútfejlesztőről, Telex.hu, szeptember 4.)

Egészséges mindenki, a betegségeket leszámítva. (Rosta István kézilabda szakkommentátor az NB I-es női csapatokról, M4Sport, szeptember 4.)

A magyar színház kétszáz éve kuncsorog, tartja a markát, koldul és kérelmez. (Verebes István rendező, Facebook.com, szeptember 5.)

Akkor is leleplezem a korrupciót, ha a mi sorainkból jön. (Pintér Bence győri újságíró, civil polgármester-jelölt, 24.hu, szeptember 6.)

Orbán a Helló Röfivel uralja az országot. (Kunhalmi Ágnes szocialista politikus, ATV, szeptember 6.)

Végnapjait élve könyörög az összefogásért, mert anélkül lefő a kávé. (Bán Károly újságíró az MSZP-ről, Magyar Hírlap Online, szeptember 7.)

Az ellenzékre még a biciklimet se bíznám. (Kövér László Fidesz-politikus, az országgyűlés elnöke, Mandiner.hu, szeptember 7.)

A magyar kormány a legforrásabb forrás. (Demény Péter erdélyi költő, Transtelex.ro, szeptember 8.)

Az ország épülését szolgálná, ha többet pihenne. (Tamás Ervin újságíró Orbán Viktorról, Újnépszabadság.com, szeptember 8.)

Leleplezni újra meg újra, hogy édesanyám fideszes, nem a politika megújítása. (Ungár Péter LMP-politikus, Facebook.com, szeptember 8.)

Ő nem ellenzéki. (Kelemen Anna celeb Ungár Péterről, Hír FM, szeptember 9.)

A Fidesz mintha se kiköpni, se lenyelni nem tudná a Horthy-korszakot. (Czene Gábor újságíró, Népszava, szeptember 9.)

A Fidesz nem kiköpni akarta, hanem lenyelte a Horthy-korszakot. (Karsai László történész, Népszava, szeptember 9.)

A sós víztől csillogó kormányfői mezítelenség minden ellenzéki próbálkozást zárójelbe tesz. (Ficsor Benedek újságíró Orbán Viktor adriai nyaralásáról, ÚjHét.com, szeptember 9.)

Lehet fanyalogni, de a SzázSzó ígéretes kezdés. (Kökény Mihály szocialista politikus, volt egészségügyi miniszter, Facebook.com, szeptember 10.) 

A kiszolgáltatottság szovjet méretűvé nőtt. (Spiró György író, Klubrádió, szeptember 10.)

komment
süti beállítások módosítása