Médianapló

Médianapló - Geszti Péter: "Ok sz.rul lenni több is van, mint kéne" (Lefülelt mondatok, 23.08.27.-09.03.)

2023. szeptember 03. 14:59 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Orbán Viktor győzikézett, Balog Zoltán kapcsolt, Németh Balázs hólabdázott, Pesty László lölözött, Föld S. Péter és Tamás Ervin orbánozott, Pankotai Lili pedig bábuzott.

 

Az, hogy Orbán Viktor egy velem közös fényképet is megosztott a közösségi oldalán, hatalmas megtiszteltetés. (Győzike celeb, Bors Online, augusztus 27.)

Győzike fotózkodott Deutsch Tamással is. (Mészáros Juli újságíró, 444.hu, augusztus 28.)

Hólabda-effektussal értük el, hogy egyre nagyobbra gyúrtuk a rendezvényt. (Németh Balázs, a Budapest 23 Nonprofit Zrt vezérigazgatója az atlétikai világbajnokságról, Szabolcs Online, augusztus 28.)

Ok sz.rul lenni több is van, mint kéne. (Geszti Péter dalszövegíró, Telex.hu, augusztus 29.)

Sajtója, frekvenciája, hullámhossza dögivel. (Föld S. Péter újságíró Orbán Viktorról, Facebook.com, augusztus 29.)

Az oroszok a 2. világháború után megszálltak bennünket. Amikor pedig 1956-ban meg akartunk tőlük szabadulni, újra leverték a forradalmunkat. (Orbán Viktor miniszterelnök, Miniszterelnök.hu, augusztus 30.)

Ami kordonon belül van, a profi, ami azon kívül tapasztalható, az kínos. (F. Szabó Emese újságíró a Nemzeti Atlétikai Központról és a környezetéről, Magyar Narancs, augusztus 31.)

Részletekben már-már megrendeztünk egy teljes olimpiát. (Szöllősi György sportújságíró, Nemzeti Sport Online, augusztus 31.)

Az egész Lölö-jelenség az ellenzéknek segít. (Pesty László dokumentumfilmes, Index.hu, augusztus 31.)

Pesty László, a Kárpátok Prigozsinja. (Novák Zoltán politológus, ATV, szeptember 1.)

Nem lett rosszabb hely pár Orbán-mondattól. (Selmeci János műsorvezető, a csepeli Jedlik Ányos Gimnázium volt tanulója a felújított épület faláról, Klubrádió, szeptember 1.)

Úgy vált nézetet, mint más alsóneműt. (Tamás Ervin újságíró Orbán Viktorról, Újnépszabadság.com, szeptember 1.)

Pártsaját média - a nyilvánosság halálos ítélete. (Dévényi István publicista, Magyar Hang, szeptember 1.)

Hiába hiszünk most is a saját igazunkban, ha valójában fogalmunk sincs arról, hogy az ország másik fele miért tartja a Fidesz által kínált valóságot igaznak. (Ujhelyi István volt szocialista politikus, Index.hu, szeptember 1.)

Az ellenzéket nehéz kritizálni, mert a választási kampányokat leszámítva több mint egy évtizede nincs jelen. (Reisz Gábor filmrendező, Népszava, szeptember 1.)

Az ellenzék 75 százaléka a Fidesz által kitartott bábu. A másik 25 százaléka pedig balf.sz. (Pankotai Lili diák-aktivista, Index.hu, szeptember 1.)

A mostani ellenzéknek nem az Orbán-rendszer a legnehezebb ellenfele, hanem saját maga. (Farkasházy Tivadar újságíró, Népszava, szeptember 2.)

Amíg csak lehetséges, szeretnék jogkövető állampolgárként viselkedni. (Horgas Péter, a Civil Bázis Egyesület elnöke, Jelen.media.hu, szeptember 2.)

Politikailag a magyarok minden számban elsők lettek. (Csepeli György szociálpszichológus az atlétikai világbajnokság kommunikációjáról, Facebook.com, szeptember 2.)

Az egyházi intézmények feladata, hogy összekössék a legmodernebb tudást az ősi bölcsességgel. (Balog Zoltán református püspök, volt emberi erőforrás miniszter, Veol.hu, szeptember 2.)

Az egykor félelmetes ellenzék benne van a rezervátumban. Szépen megférnek a nekik kijelölt területen, és kapják az állami támogatást. (Krebsz János publicista, ÚjHét.com, szeptember 3.)

 

komment
süti beállítások módosítása