Médianapló

Médianapló - Tíz mondat a kordobontásról

2023. május 04. 18:56 - Zöldi László

Szeretném elérni, hogy a Parlamentet körülvevő kordont a nyár elején lebontsák. (Szili Katalin, az országgyűlés elnöke, Népszabadság, 2005. június 1.)

Ilyenkor marad a polgári engedetlenség. Ez azt jelenti, hogy tudjuk, mit teszünk, és vállaljuk annak minden szükséges következményét. (Orbán Viktor Fidesz-politikus, volt miniszterelnök, RTL Klub, 2007. február 2.)

A Fidesz ezzel nemcsak menlevelet adott a rendzavaróknak, hanem az élükre is állt. (Lendvai Ildikó szocialista politikus, Népszabadság, 2007. február 6.)

Vicces, hogy a kordonbontók kerítést építenek. (Bolgár György újságíró a déli határzárról, Népszava, 2015. június 20.)

Nem a médiának, hanem a médiáért bontunk kordont. (Kele János Momentum-politikus, Magyar Hang, 2023. április 21.)

Nem a kordonbontás a lényeg, az csupán a szimbóluma ennek a mocskos rendszernek. (Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, Facebook.com, 2023. április 24.)

Néhány tornából fölmentett hülyegyerek fönt, a Várban rohangált. (Boros Bánk Levente politológus, Hír TV, 2023. április 25.)

A kordon lebontásától eljutott a kordon felépítéséig. (Antal Attila politológus a Fideszről, ATV, 2023. május 3.)

Ha ma nem sikerült lebontani a kordont, akkor újra neki kell veselkedni, csak legközelebb egy kicsit többen. (Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, Facebook.com, 2023. május 3.)

A tegnapi nem volt más, mint néhány külföldről fizetett hülyegyerek hőbörgése. (Kötter Tamás publicista, Facebook.com, 2023. május 4.)

 

komment
süti beállítások módosítása