Médianapló

Médianapló - Komjáthi Imre: "Fizessenek a gazdagok!"

2022. október 30. 18:14 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Orbán Viktor uniózott, Varga Judit amerikázott, Gyurcsány Ferenc dékázott, Kunhalmi Ágnes akuzott, Szanyi Tibor pedig szocizott. Lefülelt mondatok.

 

Az MSZP legközelebb nem lesz „akkumulátorpárt”, hogy mindenki leszívja. (Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke, HírKlikk.hu, október 23.)

Könnyebb változtatni a stíluson, mint a szervilizmuson. (Heidl György, a pécsi egyetem bölcsészkari dékánja Pankotai Liliről és a tőle elhatárolódó gimnáziumigazgatóról, Facebook.com október 24.)

Nem lesz ennek jó vége. (Kéri László politológus az ország helyzetéről, Klubrádió, október 24.)

Sokszor nehezen kezelhető, de mégis egyre jelentősebb tagjává váltunk az utóbbi időkben az Európai Uniónak. (Gajdics Ottó újságíró, Magyar Nemzet Online, október 25.)

Az MSZP tíz ember üzleti klubja. (Szanyi Tibor volt szocialista politikus, Hír TV, október 25.)

Márki-Zay Péter változatlanul amatőr a politikában. (Németh Péter újságíró, ATV, október 26.)

Magyarnak lenni a legjobb a világon. (Varga Judit igazságügyi miniszter az amerikai magyarok körében tett látogatásáról, Magyar Rádió, október 26.)

A szólásszabadságba a meghökkentő előadásmód is beletartozik. (Molnár Péter slemmer, hajdani Fidesz-alapító Pankotai Liliről, Klubrádió, október 26.)

A káromkodásról idővel le lehet szokni, a megalkuvásról és szervilizmusról nem. (Gyöngyösi Márton Jobbik-politikus, Facebook.com, október 26.)

A balliberálisok egy kiskorú fedezékéből támadják a kormányt. (Pilhál Tamás újságíró, Magyar Nemzet Online, október 27.)

Versenyképességünk alapja ma még mindig az olcsó munkaerő. (Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Népszava, október 27.)

Ami kötelező az Unióban, az általában rossz a magyaroknak. (Orbán Viktor miniszterelnök, Magyar Rádió, október 28.)

A régi-új vezetés inkább tűnik a párt felszámolóbiztosának. (Nagy Attila Tibor politológus az MSZP-ről, Magyar Hang, október 28.)

A szocialista pártot tíz éve temetik. (Juhász Ferenc szocialista politikus, ATV, október 28.)

Az aprónak akkor még volt értéke, adtak érte valamit. (Ballai József újságíró a fémpénzekről, Facebook.com, október 28.)

A Fidesszel szemben csak egy töredezett izé van, amelynek még a közös nevét se sikerült megtalálni. (Lakner Zoltán politológus az ellenzékről, Népszava, október 29.)

Az átlag életkor ránézésre hatvan fölött volt. (Cseke Balázs újságíró a Demokratikus Koalíció kongresszusáról, Telex.hu, október 29.)

Annyian támogatnak minket, mint a többi ellenzéki pártot összesen! (Gyurcsány Ferenc DK-politikus, Facebook.com, október 30.)

Fizessenek a gazdagok! (Komjáthi Imre, az MSZP újdonsült társelnöke, HírKlikk.hu, október 30.)

Lehet törvényellenesen utcára szólítani kiskorú diákokat, s elszórakozni azon, hogy nyomdafestéket nem tűrő szónoklatokat tartanak. (Kondor Katalin újságíró, Magyar Hírlap Online, október 30.)

Mázlim volt, mindig jókkal dolgoztam. (Stohl András színész, Klubrádió, október 30.)

komment
süti beállítások módosítása