Médianapló

Médianapló - Soproni Tamás: "Az ősz forróbb lesz, mint a nyár"

2022. szeptember 18. 19:43 - Zöldi László

 A legutóbbi napokban Gyurcsány Ferenc fizetett, Dobrev Klára árnyékolt, Horn Gábor árnyalt, Karácsony Gergely vallott, Lendvai Ildikó pedig szavaztatott. Lefülelt mondatok.  

 

A Rózsadomb ránk szavaz, Borsod és Szabolcs szegényei meg a Fideszre. (Lendvai Ildikó szocialista politikus, Válaszonline.hu, szeptember 12.)

Az ellenzéki szavazók jelenleg hitehagyottak. (Závecz Tibor szociológus, ATV, szeptember 12.)

Az ellenzéken belül a Gyurcsány-párt viselkedik leginkább pártszerűen. (Nagy Attila Tibor politológus, Facebook.com, szeptember 13.)

A közös jelöltekkel és közös listával induló ellenzéket egységesnek azért túlzás lett volna nevezni. (Lakner Zoltán politológus, Jelen.media.hu, szeptember 13.)

Pintér Sándor valóra váltotta Dúró Dóra álmát, a szívhang meghallgatásához kötik az abortuszt. (Csengel Karina újságíró, Mérce.hu, szeptember 13.)

Takarodjatok a nők lába közül! (Rangos Katalin újságíró, Újnépszabadság.com, szeptember 13.)

A gyerek nem hülye, csak kicsi. (Karsai György klasszika-filológus, Klubrádió, szeptember 13.)

Mindannyian éreztük, hogy ez az ellenzék ebben a formában nem fog tudni győzni. (Karácsony Gergely Párbeszéd-politikus, budapesti főpolgármester, 168.hu, szeptember 14.)

Ha kellett fizetnem bármiért is, mostanra megfizettem. (Gyurcsány Ferenc DK-politikus, volt miniszterelnök, Facebook.com, szeptember 14.)

Az Alapjogokért Központ azt állítja, hogy a Fidesznek alapból joga van mindenhez. (Hegedűs Arno nemzetközi jogász, ATV, szeptember 15.)

A polgári engedetlenség morális okból vállalt jogsértés. (Zeller Judit jogász, a Társaság a Szabadságjogokért munkatársa, Klubrádió, szeptember 15.)

Az ősz forróbb lesz, mint a nyár. (Soproni Tamás Momentum-politikus, terézvárosi polgármester, Magyar Hang, szeptember 16.)

Az árnyékkormány bejelentése megbontja az ellenzéki együttműködést. (Gelencsér Ferenc Momentum-politikus a DK-ról, ATV, szeptember 16.)

Megalakul az egyik árnyékkormány, aztán majd sorra alakulgat a többi. (Csillag Ádám filmrendező az ellenzéki pártokról, Facebook.com, szeptember 16.)

Az árnyékkormány annak okán született, hogy beszéljünk róla. (Horn Gábor volt SZDSZ-politikus, Újnépszabadság.com, szeptember 17.)

Az árnyékkormány nem a Fidesznek szól, hanem az ellenzéki pártoknak. (Bőhm András volt SZDSZ-politikus, Facebook.com, szeptember 17.)

A Fidesznek tíz év után először kell válságos gazdasági helyzetben kormányoznia. (Miklósi Zoltán újságíró, 444.hu, szeptember 17.)

A kormány most a túléléshez várja az uniós milliárdokat. (Friss Róbert újságíró, Jelen.media.hu, szeptember 17.)

Az abortuszrendőrök a vajúdás kezdetétől ellenőrzik a kismama, vagyis a biológiai 3D-nyomtató és mobil inkubátor életfunkcióit. (Bálint Orsolya újságíró, Népszava, szeptember 17.)

A Demokratikus Koalíció bárkit befogad, aki csatlakozni akar. (Dobrev Klára DK-politikus, árnyék-miniszterelnök, Facebook.com, szeptember 18.)

Orbánék a mi családi szennyesünk. (Batka Zoltán újságíró, Újnépszabadság.com, szeptember 18.)

 

komment
süti beállítások módosítása