Médianapló

Médianapló - Orbán Putyinról: "Bennünket nem lehet odarendelni"

2022. január 30. 17:28 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Márki-Zay Péter csodálkozott, Gattyán György államozott, Bolgár György atévézett, Puzsér Róbert fogyott, Szakcsi Lakatos Béla húzott, Závecz Tibor pedig orbánozott. Lefülelt mondatok.

   

Későn szóltak rá Márki-Zayra, hogy vegyen vissza. (Fricz Tamás politológus az ellenzéki pártvezetőkről, Magyar Nemzet Online, január 23.)

Nálunk az állami csalás maga a politika. (Rab László újságíró, VárosiKurír.hu, január 23.)

Attól nem lesz Bangóné kevésbé csaló, hogy a másik térfélen is csalnak. (Szűcs Gábor Róbert volt diplomata, Facebook.com, január 24.)

A HírKlikk az ellenzék hangja. (Petschnig Mária Zita közgazdász, YouTube.com, január 24.)

Én már 79 vagyok, nemsokára meghalok. Miért nem lehet, hogy én jobban húzok a Fideszhez? (Szakcsi Lakatos Béla zongoraművész, Józsefváros, január 24.)

Ha zongorázni tudnám a szervilizmust, akkor Szakcsi Lakatost játszanék. (Hegyi Iván újságíró, Népszava, január 25.)

Az ellenzék nehezen értelmezhető, látható. (Török Gábor politológus, InfoRádió, január 25-)

A falvakban veszteséget akarok minimalizálni. (Czeglédy Csaba ellenzéki képviselőjelölt, ATV, január 25.)

Vészesen fogy az előválasztáson szerzett társadalmi hitel. (Puzsér Róbert publicista az ellenzékről, Index.hu, január 26.)

Valószínűleg ők is tartottak előválasztást, csak titokban. (Magyar György ügyvéd a kormánypártok 106 képviselőjelöltjéről, ATV, január 26.)

A választásra szánt pénz jó részét elköltötték az előválasztásra. (Buják Attila újságíró az ellenzéki pártokról, 168 Óra, január 27.)

A járvány még inkább szegregálta az országot. (Feuer Yvette drámapedagógus, Klubrádió, január 27.)

A Mediaworks és a KESMA alól kipréselt újabb hiánypótló csatorna. (Krusovszky Dénes író a felcsúti Sportrádióról, Magyar Narancs, január 27.)

Az ATV-t az a közönség nézi, amely a Fidesszel szimpatizál. (Bolgár György műsorvezető, Klubrádió, január 28.)

Mi együttműködünk a magyar állammal - nem a Fidesszel. (Gattyán György milliárdos, a Megoldás Mozgalom alapítója, InfoRádió, január 28.)

Ha a liberális magyar értelmiség nem akar részt venni a demokrácia építésében, legalább ne hátráltassa azt. (Deme Dániel újságíró, Magyar Hírlap Online, január 28.)

A zsebekbe dugdosott pénzkötegekkel kuncsorog a nép szavazatáért. (Dévényi István újságíró Orbán Viktorról, Magyar Hang, január 28.)

Müller Cecíliával takarózik. (Závecz Tibor szociológus Orbán Viktorról, ATV, január 28.)

Bennünket nem lehet odarendelni. (Orbán Viktor miniszterelnök a közelgő moszkvai látogatásról, Magyar Rádió, január 28.)

Az egyszerű többség is hatalmas fegyvertény lenne, de még akkor is hiányzik a kormányváltó hangulat. (Bruck András író, Facebook.com, január 29.)

Hiszem, hogy megtörténik majd a csoda. (Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt, Újnépszabadság.com, január 29.)

 

komment
süti beállítások módosítása