Médianapló

Médianapló - "Itt van a magyar Merkel"

2021. október 03. 16:19 - Zöldi László

 

A legutóbbi napokban Szijjártó Péter főnöközött, Karácsony Gergely szelektált, Dobrev Klára mozdított, Kuncze Gábor dobrevezett, Lendvai Ildikó dékázott, Vona Gábor pedig jakabozott. Lefülelt mondatok.

 

Tóth Csabát már csak Tóth Csaba támogatja. (Rab László újságíró a zuglói előválasztásról, VárosiKurír.hu, szeptember 26.)

Nincs kettős mérce, nem védünk valakit csak azért, mert a mi kutyánk kölyke. (Karácsony Gergely, a Párbeszéd-LMP-MSZP miniszterelnök-jelöltje, volt zuglói polgármester, Facebook.com, szeptember 27.)

Úgy megmozdítottuk az országot, mint még soha. (Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje, ATV, szeptember 27.)

Az államtitkár egy vizsla társaságában szónokolt. Ezután szentmisével indult a műsor. (Batka Zoltán újságíró Kovács Zoltánról és a Vadászati Világkiállításról, Népszava, szeptember 27.)

Vergődünk cár atyuska alatt. (Farkasházy Tivadar újságíró, HírKlikk.hu, szeptember 28.)

Azért szépen küzdött a zavaros hátterű buzi zsidó budai milliárdos. (Ungár Péter LMP-politikus a szombathelyi körzetben elszenvedett előválasztási vereségéről, Nyugat.hu, szeptember 29.)

Dobrev Klára nem lehet az ország anyukája, legfeljebb gonosz mostohája. (Kruppa Géza publicista, Magyar Nemzet Online, szeptember 29.)

Itt van a magyar Merkel. (Kereszty András újságíró Dobrev Kláráról, Újnépszabadság.com, szeptember 30.)

A Jobbik végbélkúpként oldódott fel a baloldalban. (Volner János volt Jobbik-politikus, Facebook.com, szeptember 30.)

Életre kelt az ellenzék. (Kéri László politológus, HírKlikk.hu, szeptember 30.)

A Pegasus kiberfegyver, nem gyerek kezébe való, autokrata kormányéba még kevésbé. (Krusovszky Dénes író, Magyar Narancs, szeptember 30.)

Orbán Viktor a legdemokratikusabb vezető Európában. (Szijjártó Péter Fidesz-politikus, Magyar Távirati Iroda, október 1.)

Karácsony Gergely sofőr nélkül még Szombathelyre sem találna el magától. (Czeglédy Csaba szombathelyi DK-politikus, Facebook.com, október 1.)

A párt inkább Jakab brandjét építette, mint a Jobbikét. (Vona Gábor volt Jobbik-politikus, Index.hu, október 1.)

Apró unokája nyert, az első Lenin-fiú elbukott. (Bán Károly újságíró Dobrev Kláráról és Fekete-Győr Andrásról, Magyar Hírlap Online, október 1.)

Dobrev és a DK felszántotta az országot. (Kuncze Gábor liberális politikus, 168 Óra, október 1.)

Túl sok vélemény hallatszik egyszerre, mintha kihangosítottak volna egy kocsmát. (Kőhalmi Zoltán humorista, Magyar Hang, október 1.)

A rendszer működése szavatolja a hülyeséget. (Sándor Erzsi író, Facebook.com, október 2.)

Ők látszanak leginkább pártnak. (Lendvai Ildikó szocialista politikus a DK-ról, Népszava, október 2.)

Jó, ha egy DK-s családi vállalkozás veszi át az Orbán-klán helyét? (Berkó Pál újságíró, Facebook.com, október 3.)

Már nemcsak a Fidesz, hanem az ellenzék is gyurcsányozással akar választást nyerni. (Vásárhelyi Mária szociológus, Facebook.com, október 3.)

komment
süti beállítások módosítása