Médianapló

Médianapló - "Kukkoló kormány"

2021. július 25. 18:27 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Orbán Viktor olimpiázott, Kubatov Gábor eltanácsolt, Hende Csaba ungározott, Rétvári Bence operált, Vona Gábor utálkozott, Márki-Zay Péter pedig bűnözőzött. Lefülelt mondatok.

  

A kormány nemcsak stadionokra és kisvasútra költ milliárdokat. (Bognár László gerillamarketinges a lehallgatási botrányról, Facebook.com, július 19.)

Cikinek találom korábbi önmagamat. (Vona Gábor volt Jobbik-politikus, Blikk.hu, július 19.)

Az ellenzékiek között is vannak bűnözők. (Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester, Azonnali.hu, július 19.)

Mindkét oldal védi a saját korrupt szereplőit. (Martin József Péter, a Transparency International Magyarország ügyvezetője, Jelen.media.hu, július 20.)

A kalapácsot milliók használják hasznos tevékenységre, néhányan meg agyonverik vele a feleségüket. (Nemes Dániel információs szakértő az izraeli kémprogram alkalmazásáról, Népszava, július 20.)

Tavaly nyáron én is egy kőbaltás Nokiáról szerveztem újra a felrobbantott Indexet. (Szombathy Pál újságíró, az Index volt főszerkesztője, Facebook.com, július 21.)

Kukkoló kormány. (Berg Dániel Momentum-politikus, ATV, július 21.)

A fideszes kormány saját társadalma ellen használja a titkosszolgálatokat. (Haraszti Miklós liberális politikus, Népszava, július 21.)

Szememben ő már a múlthoz tartozik. (Kabai Domokos Lajos újságíró Orbán Viktorról, Bekiáltás.blog, július 21.)

Újra keletje lett a csirkelábnak, mert már farhátra sem igazán futja. (Fábián András publicista a kisnyugdíjasokról, Újnépszabadság.com, július 21.)

Napindító szakemberek. (Krusovszky Dénes rádiókritikus Bocsiról, Vogciról és Lali királyról, Magyar Narancs, július 22.)

Az alma nem esik messze a fájától. (Hende Csaba Fidesz-politikus Ungár Péter LMP-politikusról és Schmidt Máriáról, Vaol.hu, július 22.)

Jenből és dollárból Japán is megépítette a maga olimpiai pénzégető máglyáját. (Dénes Ferenc sportközgazdász, 168 Óra, július 22.)

Demeter Ervin ma már jobban ért a borászathoz, mint a politikához. (Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója a BAZ-megyei kormányhivatal volt elnökéről, Borsod Online, július 23.)

A vírus miatt életmentő vagy tartós egészségkárosodást kiküszöbölő műtétet nem kellett elhalasztani. (Rétvári Bence, az EMMI parlamenti államtitkára, Bama.hu, július 23.)

Ha Magyarország rendezné, az olimpia nyitott volna. (Orbán Viktor miniszterelnök, Magyar Rádió, július 23.)

Egy rendkívül fontos szereplő nagyon hiányzik: a néző. (Pajor-Gyulai László újságíró az üres lelátók előtt rendezett olimpiáról, Délmagyarország, július 24.)

Olyan szinten volt, hogy őt igazából csak elrontani lehetett. (Kiss Dániel erőnléti edző Hosszú Katinkáról, Index.hu, július 24.)

Az ellenzék politikusai oly jelentéktelenek és oly mértékig Orbán zsebében vannak, hogy őket megfigyelni sem érdemes. (Puzsér Róbert publicista, Magyar Hang, július 24.)

A papi pedofíliát azért említem, mert hoznak egy ilyen szörnyű törvényt, közben pedig az árvaházakat átadják a katolikusoknak. (Szelényi Iván szociológus a kormánypártokról, HírKlikk.hu, július 24.)

A NER fegyvere a zűrzavar. (Rab László újságíró, VárosiKurír.hu, július 25.)

 

komment
süti beállítások módosítása