Médianapló

Médianapló - Hadházy Ákos: "Fakarddal megyünk a tankok ellen"

2021. február 28. 14:55 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Orbán Viktor oltakozott, Lázár János ekézett, Boross Péter vidékezett, Lendvai Ildikó gyurcsányozott, Fekete-Győr András pedig bejelentkezett. Lefülelt mondatok.

 

Ha Fekete-Győr András megborotválkozna, megőszülne, megöregedne, meghízna és összemenne, akkor pont úgy nézne ki, mint Orbán Viktor. (Ceglédi Zoltán politológus, Facebook.com, február 21.)

Alapélményünk a szabadság szisztematikus lebontása. (Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje, ATV, február 22.)

A közérzet a kormánnyal szembeni bizalmatlanságot és bizonytalanságot tükrözi. (Friss Róbert újságíró, Népszava, február 22.)

A torzlelkűek szövetsége. (Dippold Pál publicista az ellenzéki pártokról, Magyar Hírlap Online, február 22.)

Alakul a parízer- és farhátkoalíció. (Rákay Philip publicista az ellenzéki pártokról, Facebook.com, február 23.)

Botcsinálta koalíció. (Révész Sándor publicista az ellenzéki pártokról, hvg.hu, február 23.)

A balliberális értelmiség szellemi csontritkulásban szenved. (Békés Márton, a Terror Háza Múzeum kutatási igazgatója, 24.hu, február 23.)

Gyurcsány Ferenc kudarcot szenvedett kormánypolitikusból feldolgozta magát sikeres pártépítő politikussá. (Lendvai Ildikó szocialista politikus, Mandiner.hu, február 23.)

Orbán Viktor nem tudja megszorozni magát 106-tal. (Hajnal Miklós Momentum-politikus a választókörzetekről, Népszava, február 24.)

Nekünk tényleg Tállai András dukál, életfogytiglan? (Tóta W. Árpád publicista, hvg.hu, február 25.)

Bízom a vidék józanságában, mert mintha ott kevesebben és kevesebbet néznének rossz tévéket és internetes oldalakat. (Boross Péter volt miniszterelnök, Magyar Nemzet Online, február 25.)

A magyar sajtószabadság csak a kormány párhuzamos valóságában létezik. (Szél Bernadett volt LMP-politikus, Facebook.com, február 25.)

Ha az embert behívják, vagy vakcina van, de orvos nincs, vagy van orvos, de nincs vakcina. (Ferge Zsuzsa 90 éves szociológus, 168 Óra, február 25.)

Egyetlen esélyünk van a túlélésre: az oltás. (Orbán Viktor miniszterelnök, Magyar Rádió, február 26.)

Visszatértem oda, ahonnan a családom hét nemzedékkel ezelőtt elindult: az eke szarvához. (Lázár János őstermelő, volt kancelláriaminiszter, Vásárhely24.com, február 26.)

Fekete-Győr jelentkezését most még viccnek gondolom, de 2036-ra biztosan beérik. (Kéri László politológus, Magyar Hang, február 26.)

Amikor bementem a kisboltba vásárolni, előre köszönt a lecsókolbász. (Szele Tamás újságíró, Zónapörkölt.com, február 26.)

Turmixkoalíció. (Brém-Nagy Ferenc újságíró az ellenzéki pártokról, Magyar Hírlap Online, február 27.)

Most olyan választás lesz, hogy fakarddal megyünk a tankok ellen. (Hadházy Ákos volt LMP-politikus, Jelen.media, február 27.)

A kormányzati káoszért el kell számoltatni a felelősöket, de ehhez életben kell maradni. (Hegyi Gyula szocialista politikus az oltakozásról, Facebook.com, február 27.)

Nekem hosszú életet gondoltak ki odafent. (Bodrogi Gyula 87 éves színész, Mandiner.hu, február 28.)

komment
süti beállítások módosítása