Médianapló

Médianapló - Ujhelyi: "Már többen szólnak be nekik, mint ahányan megsüvegelik őket"

2021. február 21. 16:08 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Gyurcsány Ferenc együttműködött, Lendvai Ildikó orvosozott, Molnár Gyula kósázott, Fekete-Győr András hadházyzott, Hadházy Ákos hűbérezett, Márki-Zay Péter pedig kevesellt. Lefülelt mondatok.

 

Itt pallosjogállam van. (Csillag Ádám dokumentumfilm-rendező, Facebook.com, február 14.)

A Fidesz hűbéri rendszere kiépült, a kistelepüléseken különösen jól működik. (Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, hvg.hu, február 15.)

A Momentum Hadházy Ákost indítja a zuglói előválasztáson. (Fekete-Győr András Momentum-politikus, Facebook.com, február 15.)

Próbálom segíteni, hogy együtt maradjon a társaság. (Gyurcsány Ferenc DK-politikus az ellenzéki pártokról, ATV, február 15.)

Nettóban mindig a Fidesz nyer. (Gergely Márton újságíró, Partizán, február 15.)

A művész nyakkendőben sem nyakkendős. (Demény Péter költő, Jelen.media, február 15.)

A cenzor azzal, hogy kitilt egy rádiót az éterből, csak népszerűbbé teszi azt. (Szász Attila marosvásárhelyi újságíró a Klubrádióról, Transindex.ro, február 16.)

A hat párt iránt elkötelezett ellenzéki szavazók még kevesen vannak Orbán legyőzéséhez. (Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester, Facebook.com, február 16.)

Elmegy a füle mellett, ami elhangzik Hadházy Ákos tollából? (Fiala János műsorvezető Tóth Csabához, Zugló országgyűlési képviselőjéhez, 168.hu, február 17.)

Hadházy úgy váltogatja a pártjait, mint más az alsógatyáját. (Tóth Csaba szocialista politikus, 168.hu, február 17.)

L. Simon László sokszorosan megbukott államtitkár és költőpörtyű. (Szakács Árpád publicista, Erdély.ma, február 17.)

A hosszú távú kulturális küzdelem nem a Parlamentben dől el, hanem a szellem arénáiban, ott pedig mások a törvényszerűségek. (Békés Márton, a Terror Háza Múzeum kutatási igazgatója, Hetek, február 17.)

A Vas utcai épület szimbólummá vált, amit mi sem mutat inkább, minthogy az új vezetőség máris megszabadult tőle. (Radnóti Sándor esztéta a Színház- és Filmművészeti Egyetemről, Magyar Narancs, február 18.)

Az Egyesült Államok nem működik. (Földi László biztonságpolitikai szakértő, Magyar Rádió, február 18.)

Kósa Lajos valamikor okos ember volt. (Molnár Gyula szocialista politikus, ATV, február 18.)

Lehet, hogy volt rosszabb, kegyetlenebb, butább vezetője az országnak, de kicsinyesebb biztosan nem volt. (Para-Kovács Imre publicista Orbán Viktorról, Magyar Hang, február 19.)

Már többen szólnak be nekik, mint ahányan megsüvegelik őket. (Ujhelyi István szocialista politikus a Fidesz-politikusokról, ATV, február 19.)

A félrekezelt beteg már kezd azon gondolkodni, nem kellene-e másik orvost választania. (Lendvai Ildikó szocialista politikus, Népszava, február 20.)

Szijjártót valamikor beolthatták diplomácia ellen. (Szele Tamás újságíró ÚjZóna.blog, február 20.)

A Klubrádió húsz éve szól, miközben már nem először „hallgattatták el”. (Bréhm-Nagy Ferenc újságíró, Magyar Hírlap Online, február 20.)

Ha Fekete-Győr András megborotválkozna, megőszülne, megöregedne, meghízna és összemenne, akkor pont úgy nézne ki, mint Orbán Viktor. (Ceglédi Zoltán politológus, Facebook.com, február 21.)

komment
süti beállítások módosítása