Médianapló

Médianapló - "Ha valami ennyire rossz, utána csak jobb jöhet"

2021. február 07. 16:31 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Orbán Viktor regisztrált, Schmidt Mária sajtózott, Stumpf István modellt váltott, Kemény Dénes vírusozott, Falus Ferenc pedig oltakozott. Lefülelt mondatok.

 

Ki lettünk irtva. (Péterfy Bori alternatív színésznő, Klubrádió, január 31.)

A világ legbefolyásosabb trollja. (Puzsér Róbert publicista Trumpról, HírKlikk.hu, február 1.)

Ha nem lesz kétharmad, akkor nagyon sok bajunk lesz. (Vágó István DK-politikus az ellenzéki pártokról, Partizán, február 1.)

Megyünk tovább, egyik egyetem a másik után tisztul meg. (Bencsik András újságíró, Hír TV, február 1.)

Úgy hírlik, hogy koszos és büdös. Mindig is az volt, csak eddig a ballib akol szolidáris volt vele, és megpróbálta eltitkolni. (Apáti Bence publicista a Színház- és Filmművészeti Egyetemről, Origo.hu, február 1.)

A Vas utcai épület és az Ódry Színpad a történtek után már nem lehet Thália felszentelt temploma. (Rátóti Zoltán színész, a SZFE újdonsült tanára, Magyar Nemzet Online, február 2.)

Úgy legyünk egységesek, hogy megőrizzük a sokszínűségünket. (Hajnal Miklós Momentum-politikus az ellenzéki pártokról, ATV, február 2.)

A kormányzat sajnos zsarol. (Falus Ferenc volt országos tiszti főorvos a védőoltásokról, Klubrádió, február 3.)

Ez egy ikszes meccs. (Pető Péter újságíró a kormány-ellenzék mérkőzésről, ATV, február 3.)

Az ellenzéki pártok túlléptek a saját árnyékukon. (Dobrev Klára DK-politikus, ATV, február 4.)

A kuratóriumban valószínűleg lesz egy régióhoz erősen kötődő politikus, de nem a politikusok jelenléte dominál. (Stumpf István egyetemi modellváltásért felelős kormánybiztos, Délmagyarország, február 4.)

Csurka sokkal jobban írt meg politikai jegyzeteket, mint több mai publicista híresség. Persze hogy. Ő aztán nem félbe maradt író volt. (Joó István újságíró, Mandiner.hu, február 4.)

A vírus távozik, a tapasztalat marad. (Kemény Dénes, a vízilabdasások volt szövetségi kapitánya, 168 Óra, február 4.)

A könnyebb munkát a fiúk már elvitték, nekem ez maradt. (Szabóné Müller Tímea budapesti köztisztasági főigazgató, Jelen, február 4.)

Amikor a forgatásokon férfiakat irányítok, néha úgy érzem, hogy nekem is szakállam nő. (Osvárt Andrea filmproducer, Magyar Hang, február 5.)

Aki nem regisztrált, azon nem tudunk segíteni. (Orbán Viktor miniszterelnök a védőoltásokról, Magyar Rádió, február 5.)

Orbán hűséges embere ma már többet árt, mint használ a Fidesznek. (Gömöri György Londonban élő író Szijjártó Péterről, Népszava, február 6.)

Jogfaragó miniszter. (Juszt László újságíró Varga Juditról, Újnépszabadság.com, február 6.)

Él és virul a sajtó- és véleményszabadság, mindenki szabadon azt beszél, amit akar. (Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója, Demokrata, február 6.)

Az ellenzék egyetlen sok emberhez elérő hangja, a Klubrádió is a végnapjait éli. (Bruck András író, Facebook.com, február 6.)

Ha valami ennyire rossz, utána csak jobb jöhet. (Garaczi László író, hvg.hu, február 7.)

komment
süti beállítások módosítása