Médianapló

Médianapló - Müller Cecília: A vakcina manapság aranyat ér

2021. január 24. 14:25 - Zöldi László

A legutóbbi napokban majd’ mindenki vakcinázott. Mint például Eperjes Károly, Krekó Péter, Orbán Viktor, Pokol Béla és Ujhelyi István. Kunhalmi pedig intézményesített, Kubatov Gábor orbánozott, Navracsics Tibor amerikázott és Varga Judit focizott. Lefülelt mondatok.

 

Egész életemben az orosz szisztéma alapján voltam beoltva mindenféle ellen. Ezért az orosz vakcinát választom, ha megengedik. (Eperjes Károly színész, Sonline.hu, január 17.)

Ha ez lett az eredmény, akkor komolyan kell aggódni az orosz vakcina miatt. (Sándor Erzsi író, Facebook.com, január 18.)

A Facebook az utolsó fórum, ahol kormánykritikus vélemények egyáltalán megjelenhetnek. (Szele Tamás újságíró, Zónapörkölt.blog, január 18.)

Nyakig vagyunk saját magunk intézményesítésében. (Kunhalmi Ágnes szocialista politikus az ellenzéki pártokról, Klubrádió, január 19.)

Doktor volt, nevetéssel gyógyított. (Heller Tamás színész Sas Józsefről, Bors Online, január 19.)

Navalnij arra tett, amire Trump. Amíg a politika megkerülhetetlen szereplője, védettséget élvez. (Kabai Domokos Lajos újságíró, Bekiáltás.blog, január 19.)

És holnap reggel Floridában ismét egyszerű adócsalóként ébred majd Trump. (Berkó Pál újságíró, Facebook.com, január 20.)

Szép beszédeket hallunk majd az amerikai-európai kapcsolatok fontosságáról, de Amerika közben Kínát nézi, és vele akar dűlőre jutni. (Navracsics Tibor Fidesz-politikus, Index.hu, január 20.)

Biden föltehetően több mézet tesz a madzag végére. (Magyarics Tamás történész, Magyar Katolikus Rádió, január 21.)

Orbán Viktornak fogják hívni Magyarország miniszterelnökét 2022 júniusában. (Kubatov Gábor Fidesz-politikus, Pesti TV, január 21.)

Az első hullám a gazdaságot fogta vissza, a második a közbizalmat roncsolta. (Buják Attila újságíró a járványról, 168 Óra, január 21.)

A vakcina manapság aranyat ér. (Müller Cecília országos tiszti főorvos, Vas Népe, január 21.)

A vakcina kérdése közügy, és nem igaz, hogy csak a virológusoknak lehet erről szavuk. (Krekó Péter szociálpszichológus, Magyar Narancs, január 21.)

A vakcina élet. (Orbán Viktor miniszterelnök, Magyar Rádió, január 22.)

A főnök imádja vödörrel másokra önteni a hibákat. (Tamás Ervin újságíró Orbán Viktorról, Facebook.com, január 22.)

Ha Orbán látványosan jelezni akarja, hogy változtatni kíván a politikán, önmagát nyilván nem áldozza be, de Szijjártóval megteheti (Szent-Iványi István volt diplomata, Hírklikk.hu, január 22.)

A rendkívüli jogrend szabályai szerint ezen a héten elfogadtam a város költségvetését. (Cser-Palkovics András székesfehérvári polgármester, Népszava, január 22.)

Akármennyire is a kezükben van minden erőforrás, úgy érzik, hogy még mindig sehol sincsenek. (Kukorelly Endre író, Magyar Hang, január 22.)

A férfiak terepén még jobban lehet bizonyítani, hogy ki mennyire talpraesett. (Varga Judit igazságügyi miniszter a fociról, Blikk.hu, január 23.)

A vakcinakérdés az ellenzék fő politikai fegyverévé kezd válni nálunk is. (Pokol Béla alkotmánybíró, Magyar Nemzet Online, január 23.)

Orbán Viktor és pancserkormánya akkor járna el felelősen és tisztességesen, ha terítené a lapjait. (Ujhelyi István szocialista politikus a vakcinarendelésről, Facebook.com, január 24.)

komment
süti beállítások módosítása