Médianapló

Médianapló - Orbán: "A vírus nem én vagyok"

2020. december 20. 15:34 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Szijjártó finanszírozott, Deutsch dicsekedett, Gyurcsány klárázott, Kunhalmi orbánozott, Vona hitt, Dzsudzsák pedig a zsebében turkált. Lefülelt mondatok.

 

Trumpistákból krumplisták lesznek Orbánék. (Rab László újságíró, VárosiKurír.hu, december 13.)

Higgyék el, a vírus nem én vagyok. (Orbán Viktor miniszterelnök az ellenzéki képviselőknek a Parlamentben, Miniszterelnök.hu, december 14.)

Nagyon jó az új törvénymódosítás, mert így ki fognak esni a kamupártok, akik csak pénzt akartak. (Berki Krisztián herevasaló, a Szövetség nevű tervezett párt kezdeményezője, Azonnali.hu, december 14.)

Magyarországon előttem nem volt olyan játékos, aki ennyi pénzt mozgatott volna meg a sportágban. (Dzsudzsák Balázs válogatott labdarúgó, Origo.hu, december 14.)

Ha a Demokratikus Koalíciónak lesz miniszterelnök-jelöltje, akkor az Klára lesz. (Gyurcsány Ferenc DK-politikus, volt miniszterelnök, Telex.hu, december 14.)

Orbán Viktor nem egy üzemi baleset. Nagyon nagy szerepe van sikerében Gyurcsány Ferencnek. (Ungváry Krisztián történész, Facebook.com, december 15.)

Ha valaki az értékrendünkkel ellentétesen cselekedett Schmitt Páltól Szájer Józsefig, mindig tudta, mit kell lépnie. (Nacsa Olivér humorista, 24.hu, december 15.)

Turistalátványosság lett maga a csatornaeresz. (Durica Katarina Brüsszelben élő újságíró, ATV, december 15.)

Én mindig hittem abban a politikai termékben, amit árultam. (Vona Gábor volt Jobbik-politikus, Azonnali.hu, december 16.)

Elsőrangú pártelnök, viszont masszív elutasítottsága miatt nem lehet az egyesült ellenzék vezére.  (Tömpe István közgazdász Gyurcsány Ferencről, Népszava, december 16.)

Soha ilyen közel nem voltunk ahhoz, hogy Orbán Viktort ellenzékbe küldjük. (Kunhalmi Ágnes szocialista politikus, ATV, december 16.)

A vakcina ma értékesebb az aranynál. (Lantos Gabriella egészségügyi menedzser, Magyar Narancs, december 17.)

November 11-én, a kijárási tilalom első napján este 8 órakor állig felfegyverzett katonák lepték el Budapestet. (Mérő László publicista, hvg.hu, december 17.)

A techóriások elleni föllépés elodázhatatlan. (Pilhál Tamás újságíró a Facebook állami megrendszabályozásáról, PestiSrácok.hu, december 17.)

Okos embernek tartom magam. (Deutsch Tamás Fidesz-politikus, ATV, december 17.)

Abban a pártban vagyok, amely semmilyen pozitív jelet nem ad a Néppárt felé. (Navracsics Tibor Fidesz-politikus, volt uniós biztos, Spirit FM, december 18.)

A kormány nem a munkanélküliséget, hanem a munkanélküliség megelőzését finanszírozza. (Szijjártó Péter külgazdasági miniszter Veszprémben, Veol.hu, december 18.)

A kormány az emberek helyett a gazdaságot mentette. (Róna Péter közgazdász, Magyar Hang, december 18.)

Ha tényleg csökken a Fidesz támogatottsága, akkor előbb-utóbb rákényszerül a kormányzat, hogy végre valóban válságot kezeljen. (Pogátsa Zoltán közgazdász, Facebook.com, december 19.)

A hatalom emberei önmagukban szerények, csak a rokonok dúskálnak. (Nagy B. György újságíró, Népszava, december 19.)

Innentől kezdve az önkormányzatoknak nem jár, csak jut. (Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester az iparűzési adó felére kurtításáról, Klubrádió, december 19.)

 

komment
süti beállítások módosítása