Médianapló

Médianapló - Demeter Szilárd: "Tele kell spamelnünk a netet magyar tartalmakkal"

2020. július 12. 15:39 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Orbán gazdálkodott, Mészáros Lőrinc gazdagított, Kubatov futballozott, Nagy Feró dörzsölődött, Korda György hajazott, Karácsony pedig nem választott elő. Lefülelt mondatok.

 

Amúgy kulturált, művelt, tájékozott embernek ismertem meg. (Bródy János dalszövegíró Demeter Szilárd könnyűzenei kormánybiztosról, Válaszonline.hu, július 6.)

Ha működőképes rockzenét akarsz, annak valamilyen szinten dörzsölődnie kell a hatalomhoz. (Nagy Feró rockzenész, HVG, július 6.)

A hosszú élet titka a várólista. (Veress Jenő újságíró, Facebook.com, július 6.)

Hiába van 16 ezer lélegeztetőgépünk, szakemberhiány miatt nem tudunk megfelelősen lélegeztetni. (Dr. Svéd Tamás, a Magyar Orvosi Kamara titkára, Népszava, július 7.)

A markáns többség patriotizmus által vezérelve nem kér az anarchistákból, a külföldről fizetett ügynökszervezetekből és bértollnokokból. (Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, Demokrata, július 7.)

Demokrácia csak akkor van, ha úgy teszünk, mintha lenne. (Ungváry Krisztián történész, Azonnali.hu, július 7.)

Az Indexről már régen leválasztottak mindent, amiben pénz van. (Plankó Gergő újságíró, 444.hu, július 7.)

Festetlen hajjal sosem léptem közönség elé. (Korda György énekes, 24.hu, július 7.)

Tele kell spamelnünk a netet magyar tartalmakkal. (Demeter Szilárd Fidesz-kultúrpolitikus, Reaktor Podcast, július 8.)

A magyar férfiember archetípusa mégiscsak a gazda. (Orbán Viktor miniszterelnök, Miniszterelnök.hu, július 9.)

Az a tiltakozás, amely nem veszi célba az államot, nem ér semmit. (Tamás Gáspár Miklós filozófus, Magyar Narancs, július 9.)

Enyém a felelősség, de csapatban gondolkodom. (Rudolf Péter, a Vígszínház újdonsült igazgatója, Kultúra.hu, július 9.)

Annak örülnék a legjobban, ha volt futballistánk megvásárolná a Lokit. (Gondola Zsolt debreceni önkormányzati képviselő Dzsudzsák Balázsról, DigiSport.hu, július 9.)

A magyar futball rengeteget fejlődött, remek meccsek vannak. (Kubatov Gábor Fidesz-politikus, az FTC elnöke, Üllői út 129, július 10.)

Gyurcsányék a vörös sarok. (Kiszelly Zoltán politológus, Hír TV, július 10.)

Nem látom, hogy az ellenzék formában és lendületben lenne. (Böcskei Balázs politológus, ATV, július 10.)

Nem az újságírók lettek gyengébbek, hanem a kormány lett érzékenyebb a kritikára. (Hargitai Miklós, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének elnöke, Magyar Hang, július 10.)

Mindenkit néznek valakik. (Forgács Iván tévékritikus, Népszava, július 11.)

Nem indulok az előválasztáson. (Karácsony Gergely budapesti főpolgármester az ellenzéki miniszterelnök-jelöltségről, Azonnali.hu, július 11.)

Lenne helye a válogatott csapatkapitányának az NB I-ben is, de a Debrecen nyilván érzelmi kérdés Dzsudzsáknak. (Szilágyi László újságíró, Magyar Nemzet Online, július 11.)

Ami itt létrejött, az az egész országot gazdagítja. (Mészáros Lőrinc, a felcsúti Puskás Akadémia kuratóriumi elnöke, Nemzeti Sport, július 12.)

komment
süti beállítások módosítása