Médianapló

Médianapló - Lendvai Ildikó Orbánról: "Ludas Matyi jelmezében Döbrögi lép fel"

2020. június 14. 16:12 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Orbán Viktor maradványozott, Varga Judit menekültezett, Vona Gábor gyurcsányozott, Ungár Péter függetlenkedett, Tamás Gáspár Miklós pedig csak egy kicsit fasisztázott.

 

A Fidesz örök és megbonthatatlan vezetője. (Föld S. Péter újságíró Orbán Viktorról, HírKlikk.hu, június 8.)

Az MSZP vitt be pártokat a parlamentbe, most őt kell bevinni. (Böcskei Balázs politológus, ATV, június 8.)

Talán többeknek kellene jót tenni több pénzzel, mint keveseknek. (Körömi Attila Momentum-politikus az élsport és a tömegsport támogatásáról, Azonnali.hu, június 8.)

Szerezzünk több pénzt, mint amennyibe kerülünk! (Jávor Benedek Párbeszéd-politikus, Budapest brüsszeli képviseletének vezetője, Mérce.hu, június 9.)

Az is bolond, aki tíz év után elhisz nekik valamit. (Hargitai Miklós újságíró a Fideszről, Népszava, június 9.)

Kásler Miklós levelező szakon végezte a miniszteri munkát. (Komáromi Zoltán háziorvos, DK-politikus, ATV, június 9.)

A párt aranytojást tojó kakasa, akinek az egész DK a létét és erejét köszönheti, de egyben ő a végzete is. (Vona Gábor volt Jobbik-politikus Gyurcsány Ferencről, Facebook.com, június 9.)

Berci kisiskolásként kézen állva próbált versenyt futni a társaival. (Marik Sándor nyíregyházi újságíró Farkas Bertalan űrhajósról, Szabolcs Online, június 9.)

A jelmezfestés a csalás művészete. (Tordai Hajnal jelmeztervező, M5, június 9.)

Orbán Viktor számára azért félelmetes az internet, mert nincs hatalma felette. (Fábián András publicista, Újnépszabadság.com, június 10.)

Fej-fej mellett állunk, csak az ellenzék széttöredezett. (Tordai Bence Párbeszéd-politikus, ATV, június 11.)

Valamiért az ellenzék nem akar nyerni 2022-ben. (Béndek Péter publicista, 1000leütés,blog, június 11.)

Mielőtt nekivágnánk rendszert váltani, ha nem akarjuk felkínálni magunkat neki reggelire, meg kell értenünk a működését. (Selyem Zsuzsa író, Magyar Narancs, június 11.)

Újságíró az, akinek van véleménye. (Juszt László újságíró, 168 Óra, június 11.)

Az egyik olyan szereplője vagyok a gazdasági, politikai életnek, aki berakott pénzt az ellenzéki politikába, nem pedig kivett belőle. (Ungár Péter LMP-politikus, Magyar Hang, június 12.)

Megint Mesterházyt indítja a Fidesz az MSZP-ben? (Berkó Pál újságíró a szocialisták közelgő elnökválasztásáról, Facebook.com, június 12.)

Egy valaha volt sztyeppei világ maradványai vagyunk, akik bejelentkeztek a túlélésre. (Orbán Viktor miniszterelnök, Hiradó.hu, június 12.)

Ludas Matyi jelmezében Döbrögi lép fel. (Lendvai Ildikó szocialista politikus Orbán Viktorról, Népszava, június 13.)

Az az ember, aki biztonságos országon keresztül érkezik, nem minősül menekültnek. (Varga Judit igazságügyi miniszter, Demokrata.hu, június 13.)

Amikor ’88-ben átjöttem Magyarországra, a macskákat is magáztam. (Ambrus Attila erdélyi jégkorongozó, a „viszkis” bankrabló, Klubrádió, június 13.)

 Aki nem antifasiszta, nem fasiszta. Csak egy kicsit. (Tamás Gáspár Miklós filozófus, Mérce.hu, június 13.)

2 komment
süti beállítások módosítása