Médianapló

Médianapló - Tíz mondat a Gréczy-ügyről

2019. december 23. 08:55 - Zöldi László

Ha majd megszületik a bizonyíték, hogy ezeket a képeket tényleg kéretlenül küldözgette olyan nőknek, akik a legkevésbé sem tartottak erre igényt, akkor az már rendes botrány lesz, ami után Gréczy Zsolt remélhetőleg gyorsabban mond le, mint fideszes kollégája tette. (Fekő Ádám újságíró, Azonnali.hu, 2019. december 19.)

Zsolt magánéleti hülyeséget csinált. De mert közszereplő és privát képeit valakik nyilvánossá tették, a magánügyből közügy lett. (Gyurcsány Ferenc DK-politikus, Facebook.com, 2019. december 20.)

Egy politikai karrier tönkrement, jó eséllyel valami olyasmi miatt, ami lehet, hogy ízléstelen, lehet, hogy ciki; de magánügy, és amiről tudnunk sem kellene. (Selmeci János műsorvezető, Klubrádió, 2019. december 20.)

Nem bízom egy olyan rossz ízlésű politikusban, aki fényképeket csinál a farkáról. (Andor Mihály szociológus, Facebook.com, 2019. december 20.)

Nem mindegy, hogy azért mondunk le, mert a tökünk tele van a politikával, vagy mert a politika van tele a tökünkkel. (Szele Tamás újságíró. Facebook.com, 2019. december 20.)

Sohasem szimpatizáltam Gréczyvel, ám most őszintén sajnálom. Akár egy szerencsétlen kamaszt, akit rajtakaptak hokizás közben. (G. Nagy László blogger, Téveszmék.blog, 2019. december 21.)

Attól, hogy most Gréczy Zsolt lemondott, még nem lesz jobb Magyarországon élni. (Föld S. Péter újságíró, HírKlikk.hu, 2019. december 21.)

Ismerjük el pártrokonszenven felülemelkedve: Borkai és Gréczy egyaránt méltatlanná vált a hivatalára. (Joó István újságíró, Mandiner.hu, 2019. december 21.)

Nem hiszem, hogy csak néhány eltévedt politikus élne ebben a primitív, kiábrándító, sunnyogva exhibicionista, leuraló, foltos alsónadrágos, lyukas zoknis, félrecsúszott nyakkendős, gyűrött inges világban. (Parászka Boróka közíró, Facebook.com, 2019. december 21.)

A kormánypárti és az ellenzéki farok között az a különbség, hogy az egyik közpénzből, a másik magától áll fel. (Rab László újságíró, VárosiKurír.hu, 2019. december 22.)

22 komment
süti beállítások módosítása