Médianapló

Médianapló- Bödőcs őszödözött: "Azt hazudtam, hogy hazudtunk"

2019. november 24. 16:55 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Orbán lapozott, Németh Szilárd hadakozott, Tarlós borkaizott, Tóth Bertalan hídfőzött, Farkasházy pedig arénázott. Lefülelt mondatok.

 

A jogalkotás vált jogellenessé. (Magyar György ügyvéd, ATV, november 18.)

Amolyan Orbán-buktató hangulatot teremt a Magyar Nemzet, és ez megengedhetetlen. (Stoffán György újságíró, NemzetiNapló.blog, november 19.)

Az MSZP nélkül az ellenzék mostani győzelme nem jött volna létre. (Ujhelyi István szocialista politikus, ATV, november 19.)

Nyert a Fidesz, de nem annyira, mint remélte. (Mráz Ágoston Sámuel politológus az önkormányzati választásról, Mandiner.hu, november 20.)

Csak azt az egyet nem kapta meg a Vezér, amit a legjobban akar. (Péterfy Gergely író a walesi vereségről, Facebook.com, november 20.)

Gyönyörű és hatalmas, mint a Parlament, amelyet még hatvannégy vármegyére szabtak, miként a Népstadiont is az Aranycsapathoz. (Farkasházy Tivadar újságíró a Puskás Arénáról, Hócipő, november 20.)

Jövőkép nélkül nehéz lesz hosszú távon megtölteni az új Puskás Arénát. (Pór Károly újságíró a magyar fociról, Nemzeti Sport Online, november 20.)

A potenciális hadkötelesek korhatárát negyvenről ötven évre emeltük. (Németh Szilárd honvédelmi államtitkár, M1, november 20.)

Nem lehet kulturális fehérterrorra kulturális vörösterror a válasz. (Buzinkay György Momentum-politikus, hvg.hu, november 20.)

 Az önkormányzati választással létrejöttek az ellenzéki hídfőállások. (Tóth Bertalan szocialista politikus, Népszava, november 21.)

Elvárom, hogy a politikai paletta minden szereplője megszólalhasson a felületeinken. (Bognár Szilvia pécsi alpolgármester, 168 Óra, november 21.)

A helyi médiában is meg kell jelennie a kritikának, ha bármit rosszul csinálunk, velünk szemben is. (Csőzik László érdi polgármester, Magyar Narancs, november 21.)

A Laci össze-vissza hazudozik. (T. Mészáros András volt érdi polgármester Csőzik Lászlóról, ATV, november 21.)

Azt hazudtam, hogy hazudtunk. (Bödőcs Tibor humorista Gyurcsány-paródiájából, Comedy Central, november 21.)

A konzervatív szavazóbázis nehezebben bocsát meg egy ilyen ügyet a saját embereinek, mint a liberálisok. (Tarlós István volt budapesti főpolgármester a Borkai-botrányról, Magyar Hang, november 22.)

Általában a nyílt lappal játszók közé tartozom. (Orbán Viktor miniszterelnök, Magyar Rádió, november 22.)

A kíváncsiságot, ami ugye a megismerés egyik hajtómotorja, egyre inkább elhallgattatják. (Király Kinga Júlia író, Népszava, november 22.)

Nagyon messze vagyunk már attól, hogy a sajtó színvonalasan tehesse a dolgát. (Krizsó Szilvia újságíró, HírKlikk.hu, november 22.)

Az ellenzék sokkal megértőbb a Fidesszel, mint a Fidesz az ellenzékkel. (Ceglédi Zoltán politológus, ATV, november 22.)

Mintha Gyurcsányt látnánk a megyei kettőben. (Pilhál György újságíró Tordai Bencéről, Magyar Nemzet, november 23.)

Talán a futballunkban most érkeztünk el ahhoz az időponthoz, amikor már illik észrevenni, hogy nem reménytelen vállalkozás invesztálni a sportágba. (Vincze András újságíró, Nemzeti Sport, november 24.)

komment
süti beállítások módosítása