Médianapló

Médianapló - Kálmán Olga: "Nem pártpolitikusnak készülök"

2019. június 09. 14:44 - Zöldi László

 

A neves műsorvezető budapesti főpolgármester-jelöltnek jelentkezett be. Elvette a show-t Karácsony Gergelytől, Kerpel-Fronius Gábortól, Puzsér Róberttől, valamint a Fideszből kiábrándult értelmiségiek szervezkedésétől. Lefülelt mondatok.

A Kádár-rendszer valójában ma sem ért véget, csak volt benne egy húszéves szünet. (Bojár Gábor üzletember, Népszava, június 3.)

Ma egyedül a Fidesz képes megszólítani ezt a népet. (Chikán Attila közgazdász, volt gazdasági miniszter, 24.hu, június 3.)

Ez így nem párt. Ez így csak egy degenerálódó, belterjes klub. (Szanyi Tibor szocialista politikus az MSZP-ről, atv.hu, június 3.)

Az ellenzékváltó hangulat ellenzékváltásba csapott át. (Farkas Örs politológus, ATV, június 4.)

Az idő a sebeket gyógyítja, az amputációt nem. (Orbán Viktor miniszterelnök Trianonról, Miniszterelnök.hu, június 4.)

Néha ki kell kapnia a csapatnak, hogy észrevegyük a hibákat. (Danyi Gábor győri kézilabda-edző, Kisalföld, június 4.)

A szabadalmai és nem a publikációi miatt választották akadémikussá. (Orosz Ferenc enzimológus Palkovics László innovációs és technológiai miniszterről, Magyar Narancs, június 5.)

Amit ma kultúrharcnak hívunk, az csak lökdösődés, helykeresés. (Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója, 168 Óra, június 6.)

Gyurcsány Ferenc szövegírójából Gyurcsány Ferenc kutyája lett. (Puzsér Róbert ismét független főpolgármester-jelölt Karácsony Gergelyről, Mérce.hu, június 6.)

Tudtam, hogy a DK-nak lesz jelöltje az előválasztáson, de eddig azt hittem, hogy én leszek. (Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltje Kálmán Olgáról, Facebook.com, június 6.)

Ismertség soha nem fordítható le szavazatokra. (Böcskei Balázs politológus, Klubrádió, június 6.)

Puzsér bukása nem sok jót ígér K.O. számára, mert a médiacelebeket nem tekintik politikusoknak. (Bozóki András szociológus, volt kultuszminiszter, Facebook.com, június 7.).-

K.O.-val győzünk. (Vágó István DK-politikus, volt műsorvezető, Facebook.com, június 7.)

Aki Kálmán Olgára szavaz, az jelenleg az őt indító DK-t erősíti. (Pápay György publicista, Azonnali.hu, június 7.)

Gyurcsány egyszerűen csak be akarja fejezni azt, amit elkezdett: a szocialisták kannibalizálását. (Lánczi Tamás politológus, Mozgástér.blog, június 7.)

A választópolgárok ki vannak éhezve az új arcokra, még egy levitézlett politikus felesége is előrelépés. (Pogátsa Zoltán közgazdász Dobrev Kláráról, Magyar Hang, június 7.)

A magyarországi ellenzék kitört a semmilyenségből. (Révész Sándor újságíró, hvg.hu, június 7.)

Nem pártpolitikusnak készülök, hanem Budapest párton kívüli főpolgármesterének. (Kálmán Olga műsorvezető, 24.hu, június 8.)

Olga nem ellenfél, inkább a meccsbe izgalmat hozó, komoly versenytárs. (Lendvai Ildikó szocialista politikus, Facebook.com, június 8.)

2018-ban a győztes Fidesz-KDNP pártszövetség végre már nemcsak kormányra, de hatalomra is kerülhetett. (Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója, Magyar Nemzet, június 8.)

Katasztrófaként éltem meg, hogy az Orbán-kormány nem nyerte meg a 2002-es választást. (Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester, hvg.hu, június 9.)

komment
süti beállítások módosítása