Médianapló

Médianapló - Magyar Péter Orbánról: Ideje lenne nyugdíjba mennie (Lefülelt mondatok, 24.04.29.-05.05.)

2024. május 05. 12:50 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Orbán Viktor árazott, Gyurcsány Ferenc magyarpéterezett, Medgyessy Péter dékázott, Ujhelyi István fészkelt, Donáth Anna szikrázott, Vidnyánszky Attila peig dorottyázott.

  

A hírek szerint Magyar Péter pártjának 19 tagja van. (Rónai Egon műsorvezető, ATV, április 29.)

Putyin úrnak hála, a Fradi még gazdagabb lesz. (Pottyondy Edina publicista a Gazprom-szerződésről, YouTube.com, április 30.)

Nem volt gyerekszobám, de úgy viselkedem, mintha lett volna. (Karácsony Gergely budapesti főpolgármester, ATV, április 30.)

Én nő létemre sokkal tökösebben vezetném a fővárost. (Szentkirályi Alexandra Fidesz-politikus, budapesti főpolgármester-jelölt Karácsony Gergelyről, Facebook.com, május 1.)

Május elsejét kiüresítették a kommunista és a kapitalista urak. (Szanyi Tibor ISZOM-politikus, Mandiner.hu, május 1.)

A Demokratikus Koalíció felfalhatja az MSZP-t. (Medgyessy Péter volt miniszterelnök, Index.hu, május 1.)

Néhány embert felelősség terhel azért, mert egy ilyen jellemtelen politikai kitartott évtizedes karriert futott be. (Nagy Ervin politológus, a XXI. Század Intézet elemzője Magyar Péterről, Magyar Hírlap Online, május 2.)

A realitás az, hogy a semmiből jött Tisza-párt egyelőre vezeti az ellenzéki pártok sorrendjét. (Szűcs R. Gábor publicista, Facebook.com, május 2.)

Magyarország államformája lassan már az alkotmányos demagógia lesz. (Hardy Mihály műsorvezető a kormányzati kampányvideókról, Klubrádió, május 2.)

Kitartó, kemény, szívós munkával elérték, hogy már nem cool fideszesnek lenni. (Dévényi István publicista, Magyar Hang, május 2.)

Ma nem békeárak vannak a boltokban. (Orbán Viktor miniszterelnök, Magyar Rádió, május 3.)

Most már ideje lenne letennie a lantot, és nyugdíjba mennie. (Magyar Péter tiszapárti politikus a miniszterelnökről, Napunk.sk, május 3.)

Nem zavar, hogy szikrák vagyunk, nem maga a robbanás. (Donáth Anna Momentum-politikus, Klubrádió, május 3.)

A hazai baloldal számára Magyarország mindössze néhány budapesti kerületből áll. (Rotyis Bálint politológus, a Nézőpont Intézet elemzője, Origo.hu, május 3.)

Korábban voltam fecske, nem is találtam fészket magamnak. (Ujhelyi István volt szocialista politikus, 24.hu, május 3.)

Megjelent egy új szereplő, amely felforgatta a korábbi viszonyokat. (Gyurcsány Ferenc DK-politikus, volt miniszterelnök Magyar Péterről, Facebook.com, május 3.)

Egy sziklatömböt vonszol maga után. (Bruck András publicista Dobrev Kláráról, Facebook.com, május 4.)

Majdnem nélkül minden van, majdnemmel pedig semmi nincs. (Balassa Tamás újságíró, Népszava, május 4.)

Egyre inkább úgy érzem, hogy MP zavaró repülését a Karmelitában tervezték és onnan finanszírozzák. (Kökény Mihály szocialista politikus, volt egészségügyi miniszter, Facebook.com, május 4.)

Tíz éve mindenféle következmény nélkül nézem végig, ahogyan Dorottya hangot ad a politikai-közéleti meggyőződésének. (Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház főigazgatója Udvaros Dorottyáról, Mandiner.hu, május 4.)

Végtelen hatalma van, de mégis mindig ő van megsértődve. (Molnár Bálint publicista Vidnyánszky Attiláról, KolozsváriSzalonna.blog, május 5.)

 

komment
süti beállítások módosítása