Médianapló

Médianapló - Gyurcsány Ferenc: "Nem Gyurcsány a kétharmad oka, hanem a gyurcsányozás" (Lefülelt mondatok, 24.04.22.-28.)

2024. április 28. 12:25 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Orbán Viktor faluzott, Deutsch Tamás dollárbaloldalazott, Kósa Lajos és Dobrev Klára magyarpéterezett, Magyar Péter uniózott, Medgyessy Péter pedig változtatott.

 

A futball olyan, mint egy utcalány. Mindig arra fordul, ahonnan a pénzt választhatja. (Kálnoki Kis Attila sportújságíró, 24.hu, április 22.)

Mégiscsak én volnék Magyarország első falusi miniszterelnöke. (Orbán Viktor miniszterelnök Nemesgörzsönyben, Veol.hu, április 22.)

Magyarország legutóbbi falusi miniszterelnöke a Kossuth Lajos falujában született Németh Miklós volt. Orbán Viktor viszont Székesfehérvárott született. (Schiffer András ügyvéd, Facebook.com, április 23.)

Szabadság-, ketrec- és utcai harcos. (Molnár Bálint publicista Orbán Viktorról, KolozsváriSzalonna.blog, április 23.)

A kegyelmi botrány megingatta a rendszer alapjait. (Csepeli György szociálpszichológus, Klubrádió, április 23.)

Az ellenzéki pártokra és politikusaikra jobban ráunt a saját közönségük, mint a Fideszre. (Magyari Péter újságíró, Válaszonline.hu, április 23.)

A ma is tökéletlen ellenzéki összefogás repedésein továbbra is elszivárog a szavazóbázis. (Tömpe István publicista, Népszava, április 23.)

Magyar Péter tőről metszett ballibsi. (Kósa Lajos Fidesz-politikus, 444.hu, április 23.)

Messiást várunk a szerelő helyett, amikor már térdig ér a víz. (Papp Sándor Zsigmond publicista, Népszava, április 24.)

Szalámizná az ellenzéki pártokat. (Dobrev Klára DK-politikus Magyar Péterről, 444.hu, április 24.)

Nem előre lefutott meccs a júniusi választás. (Huth Gergely újságíró, Magyar Nemzet Online, április 24.)

Az ország érdeke, hogy felkészüljön egy változásra. (Medgyessy Péter volt miniszterelnök, Privátbankár.hu, április 24.)

A változásnak szurkolok. (Pottyondy Edina publicista, YouTube.com, április 24.)

Az egész pereputtya milliárdos lett, miközben a társadalom legatyásodott. (Tamás Róbert publicista Orbán Viktorról, KolozsváriSzalonna.blog, április 25.)

A dollárbaloldal kizárólag saját hazája iránti áskálódással foglalkozik. (Deutsch Tamás Európa-parlamenti Fidesz-politikus, Magyar Rádió, április 25.)

Ezek a pártok nem dolgoznak, de közben kígyót-békát kiabálnak arra, aki igen. (Kovács Gergely kutyapárti politikus az ellenzékről, Magyar Hang, április 26.)

Nem az a bajom vele, hogy fideszes volt, hanem az, hogy most is az. (Bauer Tamás közgazdász, volt DK-politikus Magyar Péterről, Klubrádió, április 26.)

Magyar valami egészen furcsa keveréke a celebnek meg a politikusnak. (Somogyi Zoltán szociológus, SzeretlekMagyarország.hu, április 26.)

Nem hiszek az Európai Egyesült Államokban. (Magyar Péter tiszapárti politikus, Index.hu, április 27.)

Nem Gyurcsány a kétharmad oka, hanem a gyurcsányozás. (Gyurcsány Ferenc DK-politikus, volt miniszterelnök, Facebook.com, április 27.)

A különböző válogatottakba egyre nagyobb számban érnek oda a taogeneráció tagjai. (Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Mandiner.hu, április 28.)

 

komment
süti beállítások módosítása