Médianapló

Médianapló - Lendvai Ildikó: "A baloldal egyelőre kevés a változáshoz" (Lefülelt mondatok, 24.04.08.-14.)

2024. április 14. 15:25 - Zöldi László

A legutóbbi napokban majd’ mindenki magyarpéterezett. Orbán Viktor pedig novákozott, Orbán Balázs tiszázott, Gulyás Gergely natózott, Menczer Tamás nőzött és  Ungár Péter ellenzékizett.

 

Azzal, hogy a köztársasági elnök asszony lemondott, a Novák-ügy véget ért. (Orbán Viktor miniszterelnök, YouTube.com, április 8.)

A Varga Judit-féle bomba besült. (Hargitai Miklós újságíró a kormányzati kommunikációról, Népszava, április 8.)

A pedofil cirkusz elfáradt. (Kiss László újságíró, Magyar Hírlap Online, április 8.)

Az embereknek elegük van az állam csecsein lógó egyházi élősködőkből. (Tarr Zoltán református lelkész, Válaszonline.hu, április 8.)

A NER-rel szemben most az a jó, ami erős és elég átfogó. (Tömpe István közgazdász, Újnépszabadság.com, április 8.)

A vég kezdetének időszakába léptünk. (Ágh Attila politológus, Népszava, április 9.)

A napszemüvege női. (Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója Magyar Péterről, Facebook.com, április 9.)

Menczer Tamás, a Fidesz vállról indítható, új kommunikációs csodafegyvere. (Föld S. Péter újságíró, HírKlikk.hu, április 9.)

Kapitalista bolsevizmus. (Bíró András környezetvédelmi aktivista a mai Magyarországról, Klubrádió, április 10.)

Formális garanciákban a Fidesz verhetetlen. (Polyák Gábor médiajogász az uniós médiaszabályozásról, Magyar Narancs, április 11.)

Azért léptünk be, mert egymást akarjuk megvédeni, és nem azért, hogy együtt lépjünk fel más ellen. (Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter a NATO-ról, Nool.hu, április 11.)

Tiszavirágzás. (Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója Magyar Péter Tisza-pártjáról, Facebook.com, április 11.)

A politikai viszonyok megváltozásával a rendszerváltozás vesztesei egyre kevésbé számíthattak a rendszerváltozás győzteseinek együttérzésére. (Csepeli György szociálpszichológus, Élet és Irodalom, április 12.)

Magyar beépült az ellenzékbe, kettészakította, és kapott százezer tüntetőt. (Bartus László újságíró, Amerikai Népszava, április 12.)

Az ellenzéki miskolci polgármestert „megették” az ellenzéki pártok. (Magyar Péter újdonsült politikus, Klubrádió, április 12.)

Judit, ahányszor csak láttam, sohasem akart középpontba kerülni, ellentétben volt férjével. (Prugberger Tamás miskolci jogászprofesszor a tanítványáról, Varga Juditról, Magyar Nemzet Online, április 13.)

Úgy tűnik, hogy az ó-ellenzéket el fogja söpörni. (Vona Gábor Második Reformkor-politikus Magyar Péterről, YouTube.com, április 13.)

A magyarság lelke vidéken él. (Gyopáros Alpár Fidesz-politikus, a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos, Magyar Távirati Iroda, április 13.)

Én leszek az utolsó, aki megszól valakit azért, mert úgy ellenzéki, hogy vannak kérdések, amelyekben egyetért a kormányoldallal. (Ungár Péter LMP-politikus, Facebook.com, április 13.)

A baloldal, ahova tartozom, egyelőre kevés a változáshoz. (Lendvai Ildikó szocialista politikus, Népszava, április 13.)

Nekem már nincs időm a gyógyulásra. (Bodrogi Gyula 90 éves színész, Magyar Rádió, április 14.)

komment
süti beállítások módosítása