Médianapló

Médianapló - Novák Katalin: "Hibáztam" (Lefülelt mondatok, 24.02.05.-11.)

2024. február 11. 17:54 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Orbán Viktor lemondatott, Novák Katalin és Varga Judit lemondott, Kunhalmi Ágnes buktatott, Lendvai Ildikó kegyelmezett, Kuncze Gábor családozott, Ungár Péter vitézyzett, Szörényi Levente pedig hangolt.

 

A politika lehelete is belekapni látszik a kegyelem intézményének zászlajába. (Gaál Zoltán újságíró, Blikk.hu, február 5.)

Csak a libsik, a diplomás kommunisták akarják megszabni, hogy mit kell érteni jogállamiság alatt. (Horváth K. József újságíró, Magyar Hírlap Online, február 6.)

Egy rendszerrel szemben csak rendszerváltó ambícióval lehet küzdeni. (Lakner Zoltán szociológus, Jelen.media.hu, február 6.)

NER-lovag, NER-katona, NER-szolga, NER-rabszolga. (Sík Endre szociológus, ATV, február 7.)

Schmidt Mária fia (ez vagyok én) fogja a Magyar Narancs olvasóinak figyelmébe ajánlani Hankiss Ágnes fiát (ez Vitézy Dávid). (Ungár Péter LMP-politikus, magyarnarancs.hu, február 7.)

Gyárfás Tamás és Portik Tamás ma már csak árnyékuk önmaguknak. (Dezső András újságíró, hvg.hu, február 7.)

Bocs. A Magyar Hang én vagyok. (Szörényi Levente énekes és zeneszerző, Magyar Hang, február 7.)

A kormány nevében benyújtottam egy alkotmánymódosítást, amely lehetetlenné teszi, hogy kiskorú gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmény esetén az elkövető kegyelmet kaphasson. (Orbán Viktor miniszterelnök, Miniszterelnök.hu, február 8.)

A hatalmon lévők nincsenek védve saját hibáiktól. (Török Gábor politológus, törökgáborelemez, február 9.)

Egy ilyen ügybe bele kell buknia a Fidesznek. (Kunhalmi Ágnes szocialista politikus, ATV, február 9.)

Hibáztam. (Novák Katalin köztársasági elnök, M1, február 10.)

A politikai felelősséget vállalom. (Varga Judit volt igazságügyi miniszter, Facebook.com, február 10.)

Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak. (Magyar Péter üzletember, Varga Judit volt férje, Facebook.com, február 10.)

A családbarát kormány csalárdbarát lett. (Kuncze Gábor volt SZDSZ-politikus, ATV, február 10.)

Az Orbán-rendszerben aki a másikkal összefog, annak nincs kegyelem. (Lengyel László publicista, Népszava, február 10.)

A kegyelmes asszonyokat a közvélemény rovására leszedték a pályáról. És a kegyelmes úr? (Lendvai Ildikó szocialista politikus, HírKlikk.hu, február 10.)

Államfőt cserélni nyilván csak elsőre nehéz, aztán belejön az ember. (Szombathy Pál újságíró, Facebook.com, február 10.)

Az ellenzék meg az ő sajtója most megpróbál hetvenhét bőrt lehúzni a kegyelmi ügyről. (Bencsik Gábor újságíró, Facebook.com, február 10.)

Az ellenzéknek magasabb labdát már tényleg nem lehet feldobni. (Nagy Iván Zsolt újságíró, hvg.hu, február 10.)  

Novákot és Vargát nem a képmutató baloldal támadta, hanem minden jóérzésű ember. (Molnár Bálint publicista, KolozsváriSzalonna.blog, február 11.)

Most a csajok húzták a rövidebbet, de lehet, hogy egyszer majd kihúzza a góré is. (Hermann Zsuzsa nyugdíjas, Facebook.com, február 11.)

komment
süti beállítások módosítása