Médianapló

Médianapló - Lázár János: Magyarország nem mindenkinek teljesít jól

2019. december 01. 19:10 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Varga Mihály hazaárulózott, Kovács Zoltán újságírózott, Tamás Gáspár Miklós rezsimezett, Havas Szófia, Jakab Péter és Lendvai Ildikó pedig orbánozott. Lefülelt mondatok.

  

A miniszterelnök úr nem szereti az igazságot kibontani. (Jakab Péter Jobbik-politikus, ATV, november 25.)

Rendszerszintű a korrupció elleni fellépés. (Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, Növekedés.hu, november 26.)

Az internet, a Facebook és a Twitter segítségével már mindenkiből egy pillanat alatt újságíró lehet. (Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, hvg.hu, november 26.)

Kézről kézre jártam. (Farkas Erika műsorvezető, Magyar Rádió, november 26.)

A hatalom nem mondhatja meg, hogy kit tekint sajtónak. (Bodrogi Bea, a Társaság a Szabadságjogokért ügyvédje, 24.hu, november 27.)

A hálapénz erősíti a hierarchiát, és a kettő érdeke, hogy fennmaradjon egy hiánygazdaság. (Lénárd Rita orvos az egészségügyről, ATV, november 27.)

Nem tételezem fel róla, hogy magától alkotna. (Havas Szófia szocialista egészségpolitikus a miniszterelnöki beszédekről, Heti TV, november 27.)

Magyarország jól teljesít, de nem mindenkinek teljesít jól. (Lázár János Fidesz-politikus, Makóhíradó.hu, november 27.)

Be kellett jelentkeznie valamivel, ami a Várból is látható. Megkoszorúzta hát Horthy Miklós sírját, és nekiment a dohányosoknak. (Nagy N. Péter újságíró Lázár Jánosról, 168 Óra, november 28.)

A változás halogatása nagyobb kockázattal jár, mint maga a változás. (Kincses Gyula egészségpolitikus, a Magyar Orvosi Kamara elnökjelöltje, 24.hu, november 28.)

Az uralkodó rezsimet érzelmileg megrendítette részleges kudarca a helyhatósági választásokon. (Tamás Gáspár Miklós filozófus, Mérce.hu, november 28.)

Az ellenzék erőre kapott. (Barabás Richárd Párbeszéd-politikus, újbudai alpolgármester, ATV, november 28.)

Az ellenzékek is meg kell tisztulnia. (Batiz András, a Gyurcsány-kormány volt szóvivője, 24.hu, november 29.)

A hatalma körülbástyázásával foglalatoskodó kormány mintha megfeledkezne arról, hogy rajta és a vazallusain kívül volna itt még egy ország is. (Szerető Szabolcs újságíró, Magyar Hang, november 29.)

Nála a foci fontosabb a parlamentarizmusnál. (Fábri Ferenc sajtólevelező Orbán Viktorról, Népszava, november 29.)

A szórakoztatóipart a politikával keresztezi. (Bencsik Gábor újságíró Puzsér Róbertről, Facebook.com, november 29.)

Gothár abban az alomban látta meg a napvilágot, mint Juhász Péter és Havas Henrik. A ballib alomban. (Apáti Bence publicista, Magyar Nemzet, november 30.)

Manapság szintet lép a hazaárulás. (Varga Mihály Fidesz-politikus, Index.hu, november 30.)

Minden magyar egy külön végvár. (Czakó Gábor író, Mandiner.hu, november 30.)

/A kormánypárti sajtó támadja Máté Gábort, a Katona József Színház igazgatóját/ Jó, legyen így, minden szexuális botrány miatt távozzon a főnök is. Akkor Borkai után most nyilván Orbán is csomagol. Csak soká tart neki, mert sok a cucca. (Lendvai Ildikó szocialista politikus, Facebook.com, december 1.)

Magyarországon a fő veszély a rendszerszintű fenyegetettség. (Mong Attila újságíró, hvg.hu, december 1.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://medianaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr7615333632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.